![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja propnuje:
Enigma - Return To Innocence (wypas teledysk nagrany jakby od ty***322;u - naprawde super efekt) A New Found Glory - My Friends Over You (nawet zabawny i fajny teledysk) No i tu si***281; oczywi***347;cie powt***243;rze, ale - Prodigy - Smack My Bitch Up:P A i jeszcze pytanko - Czy jest jaka***347; stronka sk***261;d mo***380;na ***347;ciaga***263; teledyski? Bo przez BearShare nie mog***281; zdoby***263; wszystkiego co mnie interesuje |
Cytat:
I m***243;wi***281; tu o muzyce, a nie teledyskach, bo nie widzia***322;em w Hip-Hopie teledysku, kt***243;ry by zas***322;ugiwa***322;, aby znale***378;***263; si***281; w tym temacie. Wszystko na jedno kopyto. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Teledyski Tool'a !!!!!
I musze poszukac jednego teledysku zespolu Bush bodajze bo tytulu nie pamietam. Smashing pumkins - bullet with butterflie wings (jakos tak) Prodigy - breath No i prawie kazdy teledysk w ktorym bardzo bardzo mi sie podoba muza. |
Cytat:
Ale temat jest teledyski wszechczasow. A czarnuchy maja wszystkie teledyski takie same. Czyli: polnagie lub nagie kobiety, drogie i szpanerskie samochody, szerokie spodnie plus krowie lancuchy na szyi. I nie bardzo ich teledyski nadaja sie do teledyskow wszechczasow. :D |
nine inch nails
|
Cytat:
|
Ja slucham, ale na temat tego co podales w kontekscie RAPu (a nie hip-hopu) sie nie wypowiem. Moj zywiol to lata 96-00 jesli chodzi o Polske i duzo starsze plyty naszych czarnych braci.
|
Moje teledyski
1.scooter - one(always hardcore) 2.Silver - take me back 3.WWO - Damy rade 4.peja - ku......e życie 5.Deobe i dena - samertajm :rotfl: A tak z drugiej strony :> to czy nikt na forum nie słucha HIPHOPU?:sciana: |
Ze prodigy to mozna z avatara wywnioskowac :)
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:42. |