Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Sunrise with Ekwador 2005 (https://forum.cdrinfo.pl/f5/sunrise-ekwador-2005-a-52715/)

.::piotrek::. 27.05.2005 22:03

Sunrise with Ekwador 2005

Siemq, mam takie pytanko, czy moze ktorys z forumowiczow ma zamiar rowniez sie wybrac na ta impreze w tym roku?? Sunrise with Ekwador dla tych co nie wiedza najwieksza impreza techno w Polsce ;) W ubieglym roku jakos przebolalem, ale w tym roku nie zamierzam przepuscic tej szansy. Problem tylko w tym zeby namowic rodzicow ;p Wiec czy ktos ma zamiar sie na to wybrac :>

Death Man 27.05.2005 22:05

Cytat:

Napisany przez .::piotrek::.
Siemq, mam takie pytanko, czy moze ktorys z forumowiczow ma zamiar rowniez sie wybrac na ta impreze w tym roku?? Sunrise with Ekwador dla tych co nie wiedza najwieksza impreza techno w Polsce ;) W ubieglym roku jakos przebolalem, ale w tym roku nie zamierzam przepuscic tej szansy. Problem tylko w tym zeby namowic rodzicow ;p Wiec czy ktos ma zamiar sie na to wybrac :>

Mam zakupione, 3 bilety. Będę tam tydzień.

Hinks 27.05.2005 22:08

Kurde przejechałbym się z chęcią ale niestety rodzice pewnie mi nie pozwolą :(

.::piotrek::. 27.05.2005 22:14

Niech starsza czesc forum zorganizuje taki nasz forumowy wyjazd na ekwador ;) Pojechalo by z 5 "opiekunow" i do tego by sie zebralo z 20 chetnych i wyjazd by byl ;p

B@rtek 27.05.2005 22:39

Ja bym może pojechał, musze się zapytać :taktak:

Pewnie jak ja bym jechał to i Hinksowi by pozwolili :D

Hinks 27.05.2005 22:42

Cytat:

Napisany przez Bartek1989
Ja bym może pojechał, musze się zapytać :taktak:

Pewnie jak ja bym jechał to i Hinksowi by pozwolili :D

Możliwe, że bym pojechał jeżeli pojedziesz...
Daj znać jak będziesz wiedział :D

B@rtek 27.05.2005 22:46

Cytat:

Napisany przez Hinks
Możliwe, że bym pojechał jeżeli pojedziesz...
Daj znać jak będziesz wiedział :D

Jutro będę wiedział :taktak:

@Piotrek podaj szczególy :D

Kasprzak 27.05.2005 22:54

ja w tym czasie bede w Mielnie ze znajomymi, wiec nie dalo rady jechac na Sunrise...Jutro ide na Amstedam Dance Mission :) Zobacze co tam sie bedzi dzialo...

demek 27.05.2005 22:57

1.to nie jest impreza techno tylko TRANCE
2.lubicie gwizdki, biale rekawiczki i koksow to polecam serdecznie!!
3.muzyka jest naprawde dobra tylko pht 2 mnie zniecheca zeby tam pojechac

.::piotrek::. 27.05.2005 23:03

A moze ktos jest, albo jedzie na Outdoors Clubbing Experience do Bydgoszczy?? Ja tam mialem byc, ale jak to zwykle bywa rodzice sie wtracili, a miaelm zalatwiony nawet tam nocleg i kolegi :(

Death Man 27.05.2005 23:11

A może wszyscy pojedziemy na ASOT, lub Trance Energy?:)

Kasprzak 27.05.2005 23:11

Cytat:

Napisany przez demek
1.to nie jest impreza techno tylko TRANCE
2.lubicie gwizdki, biale rekawiczki i koksow to polecam serdecznie!!
3.muzyka jest naprawde dobra tylko pht 2 mnie zniecheca zeby tam pojechac

dokladnie...coraz wiecej pkt 2 sie pojawia...
Fakt ze biale rekawiczki juz z mody wychodzi
ale impreza typowo trance`owa jest. Tam DPM czy inne polskie gadżety nie polecą...nie ma tam miejsca na to

ps. w Poznaniu otwarli nowy lokal 'Pulsar' - pierwszy dzien, 22latek z nozem w brzuchu, facet rozbil komus butelke na glowie...wspaniale. Miej 18 lat i idz gdzies zabawic sie ze znajomymi, kobietą(tutaj zabiera sie do innych lokali ale czasmi tez potanczyc sie przyda)

Death Man 27.05.2005 23:19

Manieczki, polecam do wciągania koksu....

.::piotrek::. 27.05.2005 23:34

@Death Man Jakos cie nie rozumiem, ja jak ide gdzies na jakas impreze to ide sie zabawic, a nie sie upalic, upic czy co tam jeszcze :|
BTW Coz to za szatanska liczba pojawila sie na moim liczniku ;p

demek 27.05.2005 23:43

sadze ze on to tylko nadmienil a nie chodzilo mu o to ze to robi - ale damy sie jemu wypowiedziec:) ale w naszym kraju koksy i dragi sa normalne...przeciez ktos musi tym handlowac co sie bramkarzy nie boi albo sie z nimi zna:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:33.