Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   Cholerny Samsung TSH-552 .... (https://forum.cdrinfo.pl/f15/cholerny-samsung-tsh-552-a-52762/)

lukaszholland 09.02.2006 17:05

tez mam samsunga i dzieki bardzo badziewie jakich malo kupilem w media markt sprzedawca nie mogl sie nachwalic dzialala moze ze dwa miechy a teraz nic nie nagrywa, samsung pierwszy i ostatni raz

mroweczek 02.06.2005 20:05

Jak kupowalem monitorek (wybor miedzy Samsung 755df a LG Flatron F700P) to byly ciezkie chwile i zostal F700P ale jesli chodzi o LCD to jeszcze u nikogo nie widzialem LG a Samsungi smigaja. A jesli mialbym kupic DVD-R to raczej LG, ale czekam na cos z LS bo Samsung mi nie lezy jesli ma byt to cos co wloze do obudowy :blee:

VIZZARD 01.06.2005 01:27

Cytat:

Napisany przez karel48
Tak, tak ... jeszcze trochę i poddam sie narkozie - wtedy dadzą (czyt.sprzedadzą mi nowe) . :)
Mowa oczywiście o ząbkach - wtedy dopiero będę zorientowany w tym temacie dogłębnie że tak powiem ;)

No to w samą porę :taktak;

Bo te stare to już zupełnie zamuszałe są ...

:D

karel48 01.06.2005 01:23

Tak, tak ... jeszcze trochę i poddam sie narkozie - wtedy dadzą (czyt.sprzedadzą mi nowe) . :)
Mowa oczywiście o ząbkach - wtedy dopiero będę zorientowany w tym temacie dogłębnie że tak powiem ;)

VIZZARD 01.06.2005 00:33

Cytat:

Napisany przez humbac

@karel48
darowanemu koniu w zeby sie nie zaglada

O zębach to chyba @karel48 wie jednak troszkę więcej :mruga:

humbac 31.05.2005 13:15

przeciez puszczam oko ;) przy ''lite-ony dla idiotow'' nie bierzcie tego tak do siebie.

moze i gadalbym na samsunga gdyby cos z nim bylo nie tak. a tak gadam na liteony bo wszyscy moi znajomi mowia ze to awaryjne gowna.

a i tak najlepsza jest moja stara cdrw 8432 creativa :p

@karel48
darowanemu koniu w zeby sie nie zaglada

pozdrawiam

loki7777 31.05.2005 11:46

My z bratem na necu to w miesiacu palimy ok 50 dvd i sporo cd. I jest ok.Tak od 3-4 miechow i naped dzilala, sprobuj na szajsungu:

karel48 31.05.2005 11:16

Cytat:

Napisany przez humbac
a ja dostalem w prezencie samsunga 552u i jestem zadowolony. narazie zadnych problemow z nagrywaniem nie mam. wczesniej tez mialem samsunga (zwyklego dvdroma 612) i do tej pory dziala i czyta wszystkie plyty.
takze polecam te napedy jak najbardziej.
samsung - nie dla idiotow :)

pozdrawiam

Nie wiem od kogo ten prezent, ale fajnych masz przyjaciół - zaryzykuję stwierdzenie, że lubią Cię bardzo ... :glaszcze:
Nie przejmuj się ... psychologów teraz nie brakuje ... ;) ... oni Ci pomogą!

Jeden z "idiotów" - zadowolony właściciel Litka

legion 31.05.2005 10:15

Cytat:

Napisany przez humbac
mam ja dopiero 2tyg. plyt nagralem niwiele bo ze 20cdr i 10dvd i 1dl.
plusem dla mnie jest ze ten naped jest naprawde cichy, byc moze z uplywem czasu sie podglosni, zobaczymy.

nie bede pisal o samsungu zle jak nie mam podstaw ku temu. wczesniejszy 5letni naped dziala poprawnie do dzis.

a wlasnie liteony sa do dupy, kumpel mial i juz 2 razy do servisu nosil, drugi kumpel to samo. wiec lite-ony dla idiotow ;) a samsungi nie dla idiotow :)

pozdrawiam

no jasne duzo nie wypalasz plyt to zostan przy szajsungu jak nie dla idiotow :D

humbac 31.05.2005 10:09

mam ja dopiero 2tyg. plyt nagralem niwiele bo ze 20cdr i 10dvd i 1dl.
plusem dla mnie jest ze ten naped jest naprawde cichy, byc moze z uplywem czasu sie podglosni, zobaczymy.

nie bede pisal o samsungu zle jak nie mam podstaw ku temu. wczesniejszy 5letni naped dziala poprawnie do dzis.

a wlasnie liteony sa do dupy, kumpel mial i juz 2 razy do servisu nosil, drugi kumpel to samo. wiec lite-ony dla idiotow ;) a samsungi nie dla idiotow :)

pozdrawiam

legion 31.05.2005 08:49

Cytat:

Napisany przez Voytek
Tak jak Vizzard zgadzam sie,ze Samsung robi dobre i to na prawde dobre monitory( sam ma LCD 710N - chodzi jak ta lala), telewizory, no moze jeszcze kamery czy magnetowidy VHS, ale napedy do ma do bani...nawet uklad z Toshiba cos Samsung'owi nie lezy.....
@LUPO.....tylko wspolczuc, jak sadze musisz oddac caly komp aby wymienili naped

a jakie telefony robi z nagrywarka mini dyskow :D
Cytat:

Napisany przez humbac
a ja dostalem w prezencie samsunga 552u i jestem zadowolony. narazie zadnych problemow z nagrywaniem nie mam. wczesniej tez mialem samsunga (zwyklego dvdroma 612) i do tej pory dziala i czyta wszystkie plyty.

pozdrawiam

a ile plytek na nim miesiecznie wypalasz???
jak 2 lub 3 to samsung w sam raz sie nadaje :D

VIZZARD 31.05.2005 01:28

Cytat:

Napisany przez zene_k

Szajsungom zdecydowane NIE :nie:

Gdzie podpisać? :czytaj:

||

zene_k 31.05.2005 01:26

Cytat:

Napisany przez humbac

pozdrawiam

A ja mam 616 i czyta niewiele płyt.

Szajsungom zdecydowane NIE :nie: :bicz:

VIZZARD 31.05.2005 01:20

Cytat:

Napisany przez humbac

No to ...

W takim razie proponuję

Zmienić nazwę forum.cdrinfo.pl

Na forum.cdridio.pl :czytaj:

Bo raczej dominują te napędy dla tych drugich :taktak:

humbac 31.05.2005 01:10

pozdrawiam

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:47.