![]() |
tez mam samsunga i dzieki bardzo badziewie jakich malo kupilem w media markt sprzedawca nie mogl sie nachwalic dzialala moze ze dwa miechy a teraz nic nie nagrywa, samsung pierwszy i ostatni raz
|
Jak kupowalem monitorek (wybor miedzy Samsung 755df a LG Flatron F700P) to byly ciezkie chwile i zostal F700P ale jesli chodzi o LCD to jeszcze u nikogo nie widzialem LG a Samsungi smigaja. A jesli mialbym kupic DVD-R to raczej LG, ale czekam na cos z LS bo Samsung mi nie lezy jesli ma byt to cos co wloze do obudowy :blee:
|
Cytat:
Bo te stare to już zupełnie zamuszałe są ... :D |
Tak, tak ... jeszcze trochę i poddam sie narkozie - wtedy dadzą (czyt.sprzedadzą mi nowe) . :)
Mowa oczywiście o ząbkach - wtedy dopiero będę zorientowany w tym temacie dogłębnie że tak powiem ;) |
Cytat:
:D |
przeciez puszczam oko ;) przy ''lite-ony dla idiotow'' nie bierzcie tego tak do siebie.
moze i gadalbym na samsunga gdyby cos z nim bylo nie tak. a tak gadam na liteony bo wszyscy moi znajomi mowia ze to awaryjne gowna. a i tak najlepsza jest moja stara cdrw 8432 creativa :p @karel48 darowanemu koniu w zeby sie nie zaglada pozdrawiam |
My z bratem na necu to w miesiacu palimy ok 50 dvd i sporo cd. I jest ok.Tak od 3-4 miechow i naped dzilala, sprobuj na szajsungu:
|
Cytat:
Nie przejmuj się ... psychologów teraz nie brakuje ... ;) ... oni Ci pomogą! Jeden z "idiotów" - zadowolony właściciel Litka |
Cytat:
|
mam ja dopiero 2tyg. plyt nagralem niwiele bo ze 20cdr i 10dvd i 1dl.
plusem dla mnie jest ze ten naped jest naprawde cichy, byc moze z uplywem czasu sie podglosni, zobaczymy. nie bede pisal o samsungu zle jak nie mam podstaw ku temu. wczesniejszy 5letni naped dziala poprawnie do dzis. a wlasnie liteony sa do dupy, kumpel mial i juz 2 razy do servisu nosil, drugi kumpel to samo. wiec lite-ony dla idiotow ;) a samsungi nie dla idiotow :) pozdrawiam |
Cytat:
Cytat:
jak 2 lub 3 to samsung w sam raz sie nadaje :D |
Cytat:
|| |
Cytat:
Szajsungom zdecydowane NIE :nie: :bicz: |
Cytat:
W takim razie proponuję Zmienić nazwę forum.cdrinfo.pl Na forum.cdridio.pl :czytaj: Bo raczej dominują te napędy dla tych drugich :taktak: :D |
a ja dostalem w prezencie samsunga 552u i jestem zadowolony. narazie zadnych problemow z nagrywaniem nie mam. wczesniej tez mialem samsunga (zwyklego dvdroma 612) i do tej pory dziala i czyta wszystkie plyty.
takze polecam te napedy jak najbardziej. samsung - nie dla idiotow :) pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:47. |