![]() |
Gry dodawane do czasopism
Co miesiac wychodzi spora ilosc czasopism, do ktorych dolaczone sa pelne wersje gier.
Pod tym adresem:http://www.markolf.webd.pl/index.php jest aktualizowany co miesiac spis. |
przyda sie :piwo: czy ktos wogole kupuje gazetki dla innych celow niz dolaczane do nich gry? :D
|
Cytat:
|
Ja tam nie kupuje gazet z grami :)
|
andrzejj - jak kupowalem gazety to tez tylko dla czytania, a nie dla plytki, ktora jest wraz z nimi ;), wiec nie jestes wyjatkiem..
pozdro ;) |
ja rowniez- prawie 20zl za CDA zeby poczytac, gierek czesto nawet nie odpalalem....
teraz juz nie kupuje, szkoda mi kasy |
ja kupuję play'a (średnio raz na kwartał) bo czasem dają dobre gry
np. blitzkrieg o własnie czy ktoś gra w tą grę bo jest świetna jak na mój gust ;) ??? |
ja kupje CDA regularnie i cieszyłem sie jak dzievko kiedy dali Soul Reavera ale wole poczytc gazteke a z gierek gram tylko w World Of Warcraft i czekam Na Guild Wars
|
Od jakiegoś czasu już nie gram (chociaż dla Guild Wars zrobię mały wyjątek ;p), nie kupuję więc pism poświęconych grom. Kiedyś jednak kupowalem CD-Action i nie dla gier a dla samego pisma.
|
Te gierki , które są załączone do czasopisma nie są godne uwagi - oni pchają tam najgorsze syfy . Ja kupywałem experta praktyczny poradnik , nowości komputerowe --> fajne czasopismo POLECAM :) i dodają jakieś programiki czasem nawet ciekawe .... Kiedy również kupowałem CD-Action ale tylko dla znajdujących się na tych CD'ikach "bonusów" :D
Pozdro spider |
ja kupuję tylko PSX Extreme i czasami NEO Plus - a jak wiadomo tam gier raczej nie uświadczymy :P
Kiedyś kupywałem CDA, ale ta cena... szkoda mi pieniędzy na pierdoły |
kupuję CDA od 8 lat, pierwsze kilka numerów kupowalem dla płyt ale teraz czytam je głównie dla świetnych tekstów, a że fajne gry tez sie czasem tam znajde to juz tylko dodatkowy plus.
jak narazie nie widze pisma w Polsce które mogłoby dorównać CDA. |
wszystko pieknie ale gdyby nie ta cena :/
ale rzeczywiscie CDA to najlepsze pismo na rynku, świetne teksty, dobre CD'ki, duzo stron, teksty nie tylko o grach, świetny dział listow, na luzie itp. szkoda ze nie wydaja CDA w dwoch wersjach, z CD i bez CD...... :( |
Ja większość kupowałem gazet z płytką ,ale czytałem w dużym stopniu dane czasopismo ;)
|
Zobaczcie ,jeśli ktoś kupuje co miesiąc CS- Action to wydaje ok 20 zł a przez 12 miesięcy wyda 240 :wow: :) a jeśli ktoś kupuje przez 3 lata to 720 ( za te pieniądze można kupic super karte G. albo płyte gł. :D ) A te gazetki i tak będą leżeć , znam ludzi którzy kolekcjonują zawzięcie miesięczniki , i mają tylko statysfakcje z tego , że je posiadają , a pieniądze idą w błoto - no chyba że ktoś ma kasy jak lodu wiec ... :) Według mnie to wywalnie pieniędzy w błoto
Pozdro SPiDER |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:08. |