Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Constantine (https://forum.cdrinfo.pl/f25/constantine-53043/)

Burak_PL 04.10.2005 18:54

a ty nie rób ppp :) pozdrawiam :)

wojtas74 04.10.2005 17:56

Cytat:

Napisany przez alien666
tak masz rację pomyliłem się co do zawartości gry online(przeoczyłem, że to trainer), a co do pomagania sobie to uważam, że jeżeli podaję ci możliwy adres gdzie jest pomoc to jest to" w miarę możliwości"

Sorrki za "najazd" myślę że temat zakończony :peace:
A i myślę że dasz sobie radę bez adwokatów (bez urazy Burak_PL :spoko: )

wojtas74 04.10.2005 17:37

Cytat:

Napisany przez pablocoo
Dla ulatwienia :>

Wielkie dzięki za pomoc. :)

alien666 04.10.2005 15:50

Cytat:

Napisany przez wojtas74
Co do zakładania nowych tematów to może i masz rację, ale co do poradnika na gry online nie. Po pierwsze go tam nie ma, a po drugie forum służy do tego żeby sie wymieniać informacjami i w mirę możliwości sobie pomagać. A skoro chcesz płacić za wszystko to płać sam ((

tak masz rację pomyliłem się co do zawartości gry online(przeoczyłem, że to trainer), a co do pomagania sobie to uważam, że jeżeli podaję ci możliwy adres gdzie jest pomoc to jest to" w miarę możliwości"

alien666 04.10.2005 15:44

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
kolega Ci tylko polecił a ty zaraz taka odzywka!!!!! No to poszukaj tego poradnika w "innych" źródłach jak przegladałeś nasze forum zajarzysz :)

a tak z innej beczki jak juz tutaj "gnoisz" innych dobry gracz przechodzi każdą gre bez poradników i kodów :)

dzięki za obronę ale olej to...kolega owy zbyt narwany jest jak większość nowych forumowiczów zaglądających tu tylko po porady, a samemu nie dających nic... ;)

pablocoo 04.10.2005 10:46

Dla ulatwienia :>
Cytat:

use the aquarium to cast a spell and enter Hell. You have to press the highlighted
buttons in the corner of the screen in the order they are highlighted to enter Hell.
Now you're in Hell, you'll find a new weapon here, a Purger. This powerful
crossbow is very effective against Seplavites and you'll be fighting quite a
few of these in the upcoming levels. After you pick the Purger up, a fireball
destroys the wall next to you. Go through the hole it creates and a trio of
Seplavites will appear.

Air 04.10.2005 09:54

Cytat:

Napisany przez wojtas74
Witam. Potrzebna mi pomoc w grze "Constantine" utknołem w misji -ucieczka z posterunku- a konkretnie po rzuceniu czaru na akwarium. Jestem teraz w pomieszczeniu z którego nie ma wyjścia. Jest tam kusza i okno przez które nie można przejść. Może jest ktoś kto skończył tą grę ???

Chwila szukania i jest solucja

http://www.neoseeker.com/Games/Produ...2/constantine/

jest to wersja PS2 ale może pomoże, wejdź w zakładkę walkthrough

Burak_PL 04.10.2005 09:15

Cytat:

Napisany przez wojtas74
A skoro chcesz płacić za wszystko to płać sam ((

kolega Ci tylko polecił a ty zaraz taka odzywka!!!!! No to poszukaj tego poradnika w "innych" źródłach jak przegladałeś nasze forum zajarzysz :)

a tak z innej beczki jak juz tutaj "gnoisz" innych dobry gracz przechodzi każdą gre bez poradników i kodów :)

wojtas74 03.10.2005 21:46

Cytat:

Napisany przez alien666
wejdź na gry online i tam za smesa będziesz miał dostęp do opisu przejścia gry
a i jeszcze coś jak zakładasz temat to nie wpisuj tego samego w innych postach bo niepotrzebinie robisz bałagan i zajmujesz miejsce

Co do zakładania nowych tematów to może i masz rację, ale co do poradnika na gry online nie. Po pierwsze go tam nie ma, a po drugie forum służy do tego żeby sie wymieniać informacjami i w mirę możliwości sobie pomagać. A skoro chcesz płacić za wszystko to płać sam ((

alien666 03.10.2005 01:30

wejdź na gry online i tam za smesa będziesz miał dostęp do opisu przejścia gry
a i jeszcze coś jak zakładasz temat to nie wpisuj tego samego w innych postach bo niepotrzebinie robisz bałagan i zajmujesz miejsce

wojtas74 02.10.2005 21:19

Constantine potrzebna rada

Witam. Potrzebna mi pomoc w grze "Constantine" utknołem w misji -ucieczka z posterunku- a konkretnie po rzuceniu czaru na akwarium. Jestem teraz w pomieszczeniu z którego nie ma wyjścia. Jest tam kusza i okno przez które nie można przejść. Może jest ktoś kto skończył tą grę ???

wojtas74 02.10.2005 19:29

Witam. Potrzebna mi pomoc w grze "Constantine" utknołem w misji -ucieczka z posterunku- a konkretnie po rzuceniu czaru na akwarium. Jestem teraz w pomieszczeniu z którego nie ma wyjścia. Jest tam kusza i okno przez które nie można przejść. ???

Burak_PL 17.09.2005 07:51

Cytat:

Napisany przez JONNY WEST
próby wklejenia screena w toku:)

naprawdę szybko Ci to idzie :D

alien666 16.09.2005 22:59

Cytat:

Napisany przez alien666
skrina wrzuć przez linka , którego ci podaję poniżej, a potem wybierasz z tej stronki link do forum 2 i wklejasz go poniżej w okienku komentarza i to tyle...

http://www.imageshack.us/

no...

alien666 16.09.2005 13:26

jak bedziesz miał problemy z wklejaniem ...napisz to wyślę ci instrukcję...obrazkową co i jak i wtedy napewno zakumasz ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:01.