![]() |
a ty nie rób ppp :) pozdrawiam :)
|
Cytat:
A i myślę że dasz sobie radę bez adwokatów (bez urazy Burak_PL :spoko: ) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dla ulatwienia :>
Cytat:
|
Cytat:
http://www.neoseeker.com/Games/Produ...2/constantine/ jest to wersja PS2 ale może pomoże, wejdź w zakładkę walkthrough |
Cytat:
a tak z innej beczki jak juz tutaj "gnoisz" innych dobry gracz przechodzi każdą gre bez poradników i kodów :) |
Cytat:
|
wejdź na gry online i tam za smesa będziesz miał dostęp do opisu przejścia gry
a i jeszcze coś jak zakładasz temat to nie wpisuj tego samego w innych postach bo niepotrzebinie robisz bałagan i zajmujesz miejsce |
Constantine potrzebna rada
Witam. Potrzebna mi pomoc w grze "Constantine" utknołem w misji -ucieczka z posterunku- a konkretnie po rzuceniu czaru na akwarium. Jestem teraz w pomieszczeniu z którego nie ma wyjścia. Jest tam kusza i okno przez które nie można przejść. Może jest ktoś kto skończył tą grę ???
|
Witam. Potrzebna mi pomoc w grze "Constantine" utknołem w misji -ucieczka z posterunku- a konkretnie po rzuceniu czaru na akwarium. Jestem teraz w pomieszczeniu z którego nie ma wyjścia. Jest tam kusza i okno przez które nie można przejść. ???
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jak bedziesz miał problemy z wklejaniem ...napisz to wyślę ci instrukcję...obrazkową co i jak i wtedy napewno zakumasz ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:01. |