![]() |
Cytat:
Ale my lubimy naszych klientów || |
Cytat:
Ja miałem się zapytać :taktak: |
Cytat:
Niestety nie dorobiłem się znajomego sklepu komputerowego :nie: Wszystkie jakieś takie wyobcowane i wilkiem do klienta (( Poza tym dogadałem się właśnie z _bakupl_ I wezmę tego jego 9550GE Muszę jeszcze kurde UPSa kupić Więc wszystko musze załatwiać w niezbędnym zakresie :kasa: A ty mi tu z 9800 wyjeżdżasz || :mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
Albo tanio 9550XT :D |
No skoro tak mówicie ... :konf:
Zaufam specjalistom :D Czyli graficznym szarlatanom || :mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
edit: paszczu był pierwszy |
Niby warto (), bo 9500 z 8-mioma potokami to 9500PRO, ale...
- pamięci jakieś białe, czyżby pozostałość po kleju którym przyklejone były radiatorki? A jeżeli były radiatory, to skąd wiadomo czy karta nie jest skatowana i nie padnie po pół roku? Czy naprawdę nie ma innego sposobu przyklejenia radiatórów niż 'kropelka'? - 8 potoków, ale po odblokowaniu software'owo sterownikami, nie każdy o tym wie. Nie wiem, jakoś do mnie nie przemawia, jeszcze ten użytkownik nie za bardzo pewny... |
A taką jak TA warto kupić za ~300zł? :idea:
|
Ilość załączników: 1
Natknąłem się na to podczas naszych rozważań
Na oficjalnej stronie ASUSa TU :czytaj: No cóż! Skoro tam tak twierdzą - to pewnie tak jest :D |
bez przesady........tam tematy maja po 200 stron i lepiej ............ tak jak np o radku 9550 czesc 1 270 stron a druga ponad 100...:)
|
Cytat:
Problem w tym że fx5200 przeważnie niespecjalnie się kręci (chyba że wersja 'ultimate' od prolinka), więc... |
Cytat:
|
podopne sie jeszcze pod temat i spytam czy da sie poprawic gf fx 5200 ? i gdzie ewntualnie znalesc cos w tym temacie? szukalem na googlach ale wiekszosc nie z tym zwiazana
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:43. |