![]() |
..... a clone cd zwyczajnie cie oszuka, co mozesz sprawdzic nagrywajac z zegarkiem w reku.
|
Cytat:
|
ehhh szkoda ze nie ma zadnego prostego sposobu, ja wlasnie wymysliłem wczoraj jak nagrac plytke, jezeli da rade to dzis poinformuje mojsposob ;) Chodz jest on dosc czasochlonny.
Chcialbym jeszcze dac mala koretke wczoraj do mojej wypowiedzi, clon nagrywa z predkoscia nawet 1x ;) Ale jakwiecie trzeba koniecznie miec obraz plytki zeby nagrac audio bo z dysku nie mozna przezucac !! Pozdrawiam !! |
Na tej nagrywarce nie nagrasz 4x ani wolniej. Ograniczenie sprzetowe i nie pomoze zadna zmiana firmware.
Co do problemu z odtwarzaniem szybciej nagranych plyt, to probuj na roznych plytach, powinienes znalezc jakies ktore beda sie czytac. Polecam raczej lepsze firmowe plytki, chociaz nie jest to 100% regula. Inne wyjscie to kupic inna nagryware, sa takie ktore umozliwiaja nagranie 4x. |
siema czolgista dzieki za odpowiedz
musze plic CD z 4x bo mam takie stare radio i mi nei czyta z szybciej nagrana sciezka :( Albo to taki stary laser albo juz roche zajechany. Jak wczesniej miałem starsza nagrywarke 8/4/32 to moglem nagrac 4x a teraz nic :( Moze jeszcze jakies sugestie ?? |
To pal x16.
Tak z ciekawości dlaczego chcesz CD plić x4 ? to nie DVD. |
wolniejsze nagranie
witam, mam nastepujacy problem. Moja nagrywarka to LG (nie nzam dokladnego modelu) 32/10/40. Mam nastepujacy problem ze prubowałem juz przez akzdy program nagrac plytke z predkoscia 4x
kazdy program= nero 6.6.0.1 najnowszyy clon alkohol 120% no i w kazdym z tych programow nie moge wybrac predkosci 4x. Czy jest jakis sposob aby moc nagrac audio CD z predkoscia 4x ?? Z gory dzieki za odpowiedz !! Pozdrawiam !! edit: chciałbym powiedziec jeszcze ze nie znalazłem zadawalajacej odpowiedzi na forum, moze jeszcze jedna pozyteczna informacja, ciagle chce mi nagrywac z najnizsza predkoscia 8x/12x jak zejsc do 4x albo 2x. ?? :O ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:09. |