Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 22.06.2005, 23:32   #1
bazz
Nowy na forum

Data rejestracji: 22.06.2005
bazz w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Wink wolniejsze nagranie

witam, mam nastepujacy problem. Moja nagrywarka to LG (nie nzam dokladnego modelu) 32/10/40. Mam nastepujacy problem ze prubowałem juz przez akzdy program nagrac plytke z predkoscia 4x
kazdy program=
nero 6.6.0.1
najnowszyy clon
alkohol 120%
no i w kazdym z tych programow nie moge wybrac predkosci 4x. Czy jest jakis sposob aby moc nagrac audio CD z predkoscia 4x ??
Z gory dzieki za odpowiedz !! Pozdrawiam !!

edit:
chciałbym powiedziec jeszcze ze nie znalazłem zadawalajacej odpowiedzi na forum, moze jeszcze jedna pozyteczna informacja, ciagle chce mi nagrywac z najnizsza predkoscia 8x/12x jak zejsc do 4x albo 2x. ??

Ostatnio zmieniany przez bazz : 22.06.2005 o godz. 23:37
bazz jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 22.06.2005, 23:35   #2
Czołgista
dupa a nie
Zlotowicz

Data rejestracji: 06.08.2004
Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Czołgista jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
To pal x16.
Tak z ciekawości dlaczego chcesz CD plić x4 ?
to nie DVD.
Stary 22.06.2005, 23:38   #3
bazz
Nowy na forum

siema czolgista dzieki za odpowiedz
musze plic CD z 4x bo mam takie stare radio i mi nei czyta z szybciej nagrana sciezka Albo to taki stary laser albo juz roche zajechany. Jak wczesniej miałem starsza nagrywarke 8/4/32 to moglem nagrac 4x a teraz nic Moze jeszcze jakies sugestie ??
bazz jest offline  
Stary 22.06.2005, 23:57   #4
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Na tej nagrywarce nie nagrasz 4x ani wolniej. Ograniczenie sprzetowe i nie pomoze zadna zmiana firmware.
Co do problemu z odtwarzaniem szybciej nagranych plyt, to probuj na roznych plytach, powinienes znalezc jakies ktore beda sie czytac. Polecam raczej lepsze firmowe plytki, chociaz nie jest to 100% regula.
Inne wyjscie to kupic inna nagryware, sa takie ktore umozliwiaja nagranie 4x.
Stary 23.06.2005, 07:44   #5
bazz
Nowy na forum

ehhh szkoda ze nie ma zadnego prostego sposobu, ja wlasnie wymysliłem wczoraj jak nagrac plytke, jezeli da rade to dzis poinformuje mojsposob Chodz jest on dosc czasochlonny.
Chcialbym jeszcze dac mala koretke wczoraj do mojej wypowiedzi, clon nagrywa z predkoscia nawet 1x Ale jakwiecie trzeba koniecznie miec obraz plytki zeby nagrac audio bo z dysku nie mozna przezucac !! Pozdrawiam !!
bazz jest offline  
Stary 23.06.2005, 10:07   #6
kodziu
^_^ czekam na bana ;)

Data rejestracji: 05.03.2004
kodziu zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez bazz
Chcialbym jeszcze dac mala koretke wczoraj do mojej wypowiedzi, clon nagrywa z predkoscia nawet 1x Ale jakwiecie trzeba koniecznie miec obraz plytki zeby nagrac audio bo z dysku nie mozna przezucac !! Pozdrawiam !!
To czy płyta zostanie zapisana z prędkością x1 czy jakąkolwiek inną zależy od nagrywarki a nie programu... Jeżeli spawara nie umożliwia takich prędkości to niestety nie uda Ci sie tak wypalić płytki
Stary 23.06.2005, 16:16   #7
grzeniu
XV1100
Zlotowicz

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
..... a clone cd zwyczajnie cie oszuka, co mozesz sprawdzic nagrywajac z zegarkiem w reku.

Twoje uprawnienia: