![]() |
chyba ze twoj dom to szklarnia:D
|
to tak jak kupic sobie ferrari i zeby stalo w oszklonym garazu ;)
|
jak ktoś wcześniej napisał... można chociaż kupić tą opaskę a potem jej nie nosić - wystarczy, ze kasa pójdzie na dobry cel (ocywiście jeśli kupimy oryginalną)
|
Nie podoba mi sie ta "moda".
Nawet juz mi skrzynke spamuja z jakimis opaskami zelowymi. To pewnie to samo tylko na inny cel. W ogole jakies zniewiesciale sa te opaski. |
kolejna chora moda...
|
no i trzeba czekać do połowy września... a opaseczka by się przydała :) muszę ją sobie załatwić z jakiegoś innego źródła...
|
chyba livestrong
|
A co to za opaska ta darmowa?? LIVESTRONG czy jakaś inna??
|
ja za to ze czekalem dluzej niz 2 tygodnie dostaelm 2 opaske gratis:D
|
Dzisiaj na opaska.pl zamówiłem opaski LIVESTRONG, STAND UP SPEAK UP, NO COMPROMIS i ONE. NA dostarczenie ich muszę trochę poczekać, ponieważ nie mają teraz na stanie opasek LIWESTRONG i STAND UP SPEAK UP (a konkretnie tak gdzieś do połowy września, przynajmniej tak napisali na stronie ;p ). Jestem cierpliwy więc poczekam. Wreszcie zrobie coś dla innych, pomoge komuś. Muszę czymś zrekompensować to, że się urodziłem prawda??
Pozdro dla wystkich!!!!!!!!!!!!!!!!! |
to kupcie na stronie opaska.pl ja tam kupilem i mam orginalna:) wiedz nie macie sie czego bac
|
@Lukash-tak 10 zł to nie jest durzo ale po co tracić kasę jak masz wiarygodniejsze źródło, a pozatym jak ludzie dają te zdjęcia na aukcjach to przecież mogli je skopiować z tych właśnie stron prawda?? Przecież to nie jest zabronione.
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
trzeba czasem zaryzykowac 10zl ty chyba nie tak duzo, chyba ze bys 1000zl wydawla to wtedy jest roznica
|
@ed hunter- Ogólnie swoją wypowiedź napisałem po tym jak przeczytałem ze @cancel nie kupiłby nic na allegro. W mojej wypowiedzi nie chodzi o opaskę za 10zł ale o różne rzeczy których wartość jest znacznie większa. Zgodze się z Tobą że pozwanie kogoś do sądu o 10zł jest rzeczą trochę dziwną, może nawet śmieszną, i wielu osobom niechciało by się nawet zgłaszac takiego faktu do sądu, ale gdyby ktoś zgłosił taką sprawę to pewnie by wygrał.
Wracając do opasek, jeśli już nie kierujesz sprawy do sądu to możesz isć ze sprzedającym na ugode (chciażby zwrot pewnej części ceny albo zwrot opaski) a jak nie to dajesz kolesiowi negatywa, przy okazji możesz też poinformować innych którzy kupili te opaski, że są one podrabiane. Koleś będzie miał dużo negatywów - ludzie będą widzieli że coś nie tak z tymi opaskami, a ktoś kto ma takich opasek do sprzedania 100 raczej nie byłby z tego zadowolony. Dobra to tyle ode mnie na dzisiaj. Pzdr. i dobranoc wszystkim ;) |
Cytat:
jak przyniosła pudło to coś mi się waga nie zgodziła... wziąłem magnes i nie przyciąga :| wyglądają praktycznie identycznie jak niemiecie oryginały.... teraz są dla psów. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:13. |