![]() |
Nareszcie :) juz myslalem ze ten koszmar niegdy sie nie skonczy. Pozd.
|
Wielkie dzieki juz wszystko dziala tak jak trzeba:D
|
Dansik, wrwrwr troche wlasnej inicjatywy !!
Wejdz w menadzer urzadzen, znajdz kontroler pomocniczy w drzewku "Kontrolery IDE ATA/ATAPI". Kliknij prawyn na kanale pomocniczym i wybierz ODINSTALUJ. POtem reset kompa. Pokombinuj troche. |
Usun z menadzera urzadzen
|
Wyglada to tak ze chyba sa podlaczone na jednej tasmie .Jak odinstalowac to IDE?Mam winxp
|
W koncu :) juz stracilem nadzieje. To byla ciezka bitwa ale wojna jeszcze sie nie skonczyla.
1. pyt. - jak masz podlaczone napedy ? Czy nagrywarka i cdrom sa na jednej tasmie ? Rozwiazanie problemu moze byc odinstalowanie nakalu IDE. Win sam potem je zainstaluje. Masz winXp ? Zainstaluj forceaspi. |
juz nagrywarke mi znalazlo i dziala:D,<jupi>ale przestalo widziec cdrom i jest tak naprzemian jest cdrom nie ma nagrywarki jest nagr.nie ma cdrom.Co jest?
|
A moglbys mi powiedz jak to trzeba zrobic?
|
No wiec flaszowanie trwa krotko, gora 60 sek. moze 70. jesli nie idzie spod windy sproboj uzyc mtkflaszer spod dosa.
|
To nic nie pomaga wlaczam zaczyna sie flaszowac.Izawiesza sie komp trzymalem go przez 45 min i nic,musialem go zresetowac bo nic nie dalo sie zrobic .Czy to zawszetak dlugo trwa ?
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Hmm ja sciagnelem zkad indziej ten program do flaszowania bo tego nie mam ma tylko prog do flasha , readme i plik biosu exe.Jak mozesz to przeslij mi to poczta dansik@poczta.fm
|
|
uffffff....... ciężko idzie
|
ale ja nie mam tego pliku
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:07. |