Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   uwaga na usera z cdrinfo (https://forum.cdrinfo.pl/f5/uwaga-usera-cdrinfo-54136/)

demek 08.07.2005 23:17

uwaga na usera z cdrinfo

nie wiem kto to jest ale nawet miejscowosc mial zle wpisana w katalogu......zamiast bialystok ma bialytok.....

ponizej rozmowa z gg podzielona na 3 czesci:)

i maly opis do sytuacji

1)
napisal ktos do mnie a ze mnie nie bylo to odpisalem jak wrocilem

2)
nie mialem zbytnio czasu gdyz usiadlem cos tylko sprawdzic to odpowiadalem ze nie wiem i nie umie:)

3)
i tu wyszlo jaki naprawde jest ten ktos......

do 16 roku zycia powinni gowniarze uzywac kompa tylko w obecnosci rodzicow........do takiego wniosku dochodze coraz czesciej.....

a tu link do rozmowy....:)
http://demek.kamikazedriver.info/cdrinfo/8568591.txt

takze uwaga na tego kogos:)

Predi 08.07.2005 23:51

heh... demek a nie za bardzo sie przejmujesz? to wcale nie musi byc forumowicz... mnie tez kilka razy zagadywano w kwestiach w jakich sie tu wypowiadalem a nie byli z forum ;)

mamy wielu czytelnikow ot co... noi czasem sie taki przypal jak ten o ktorym piszesz zdarzy (mi na szczescie sie jeszcze nie zdarzyl)

Piterniel 08.07.2005 23:54

Osobi¶cie u mnie jak nowe osoby chc± się odezwać musz± znać hasło, które mog± dostać meilem lub na PW na forum. I mam spokój :)

gallus 08.07.2005 23:58

A ja zrezygnowałem z umieszczania numeru gg na forum i nie mam problemu :P

demek 09.07.2005 00:02

ja sie tam nie przejmuje tylko unikajcie tego nr gg:)

MacGyver 09.07.2005 00:02

Cytat:

Napisany przez gallus
A ja zrezygnowałem z umieszczania numeru gg na forum i nie mam problemu :P

To jak ja :)
Mamy spokój :D
Jedynie PW :)

demek 09.07.2005 00:06

czasami uda sie komus pomoc....a jak jakis pajac pisze to go olewam jak tego :)

Burak_PL 09.07.2005 00:19

mi też czasem pisz± ale potem sie wyjasnia :D

_bakupl_ 09.07.2005 00:30

Ja mam autoryzacje i zero problemów; )

andy 09.07.2005 01:07

Do mnie tez zagadywali;) Starałem się pomagać jak umiałem:) A jak kto¶ jest natrętny to ignor i po sprawie:)

A z tym netem i kompami to fakt. Teraz zamiast zegarków daj± kompa + stałke jako prezent na komunie :| ehhh

Weron 09.07.2005 07:31

Nie odpowiadac na gadu na tematy zwiazane z nagrywaniem. Najlepiej. Gadu traktowac jedynie do rozmow towarzyskich. W koncu od tego jest forum aby tu rozwiazywac problemy a nie, zeby ci na gadu truli dupe. Czasami staram sie pomoc jesli juz ktos zaczepi ale przewaznie odsylam do forum i daje z miejsca ignora. Nawet jak sie uda pomoc takiej osobie to dam ignora, zeby mi pozniej nie wracala i znowu nie trula dupy. Wiecie jak to jest rozwiazesz jeden problem pojawi sie nowy i znowu przypelznie. Nie bede juz wspominal jak to o drugiej w nocy mi dupe kiedys truli.
A tak w ogole to proponuje potraktowac tamtego osobnika humorystycznie :)
Fajnie to wygladalo. Najpierw dostal odpowiedz, ze demek sie nie zna na przegraniu plyty to pozniej wkleil cos innego i sie pytal czy na tym sie zna. :) No a pozniej to normalka zaczyna sie juz mala wyzywanka. ;)

mgit 09.07.2005 11:16

:taktak: fajna rozmowa ||

IceManSpy 09.07.2005 11:19

Cytat:

Napisany przez demek
...
do 16 roku zycia powinni gowniarze uzywac kompa tylko w obecnosci rodzicow....

Mam nadzieje ze tylko niektorzy :> Bo ja mam 16 ale nie znaczy to musze uzywaz kompa z rodzicami (najczesciej w sprawach z kompem to ja pomagam :D )

Cytat:

Napisany przez demek
czasami uda sie komus pomoc....a jak jakis pajac pisze to go olewam jak tego

Ja mam umieszczone bo czasem lepiej rozwiazac jakis problem na GG (spokojna rozmowa) niz na forum. Bo na forum czasem nie dokladnie sie napisze co i jak i w czasie rozwiazywania sa rozne male bledy :)

Berion 09.07.2005 11:32

Mnie kiedy¶ zagadał jaki¶ ludek, że niby z forum CDRInfo... (nick jaki¶ taki nieznany :)).
Dałem mu linka na forum z rozwi±zaniem problemu. Nawet nie sprawdził i dalej pisał, że nie wie jak to zrobić X[____]
Następnego dnia sprawdziłem, faktycznie jest user'em CDRInfo, ale nie napisał jeszcze żadnego posta... ... :X

ehh...

Air 09.07.2005 11:40

Kurcze 120 mln ***8364; za Ronaldinho ??? Ten rus chyba zgłupiał, nie ma na co kasy wydawać.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:40.