![]() |
Komentarze do dyskusji Kopiowanie Zabezpieczonych PŁYT ..::Alcohol120%::.. [v.2.0]
hmm ... co do Ankiety to zaznaczyłem "Mysle ze nie bylo to konieczne" ;) Programy do przegrywania są już takie że obsługuje się je intuicyjnie, wystarczy tylko wybrać zabezpieczenie i klikać Dalej ;) więc większoścu użyszkodnikom to co napisałes jest już znane 8) No ale pewnie i znajdzie się ktoś kto jest ZIELONY w tej materii ;) :spoko: |
Ale ten poradnik może przydać się nowym użytkownikom forum, a zauważyłem że ostatnio kilku przybyło...
|
Wg mnie przyda się taki wstęp dla nowych miłośników wypalania płyt ... w końcu sam zaczynałem od podobnego poradnika :)
|
mi to bardzo odpowiada
Witajcie
Dla mnie to nowosci, za ktore super dzieki !! Oto pełne, wyczerpujące rozprawienie sie z tematem zabezpieczeń. |
cze
ja takze dziekuje za te informacje, nie uzywam alcohola, ale moze zaczne :-) PS jaki jest najlepszy program do przegrywania zabezpieczonych plyt dzieki pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam !!
Koledzy !! Jestem zielony w tym temacie więc z góry przepraszam za lamerstwo... Mam już Alcohol 120% oraz A-ray Scanner 0.1.0.0 Niestety Alcohol tylko w wersji "trial", więc chyba długo nie pochodzi. Czy są gdzieś dostępne pełne wersje. A co to takiego te "słodziki" ??? :help: pzdr ziomal |
Witam !
Już wiem że "słodziki" służą do słodzenia programów. :mruga: Czy możecie mi podać jakieś bezpieczne strony gdzie można je zassać? Jak nie można na forum to proszę na adres e-mail: ziomal02@wp.pl Z góry dzięki Pozdrawiam zioma PS Bardzo fajne forum |
Witam ponownie
Sorki za marudzenie ale dopiero zaczynam zabawę w tym temacie. W programie A-ray Scanner system wykrył zabezpieczenie płyty "SMARTE". W najnowszym programie Alcohol 120% nie ma niestety takiego profilu. Czy można jeszcze coś z tym zrobić? Proszę o pomoc :help: Pozdrawiam ziomal |
Witam wszystkich. Ja tam uważam, że te porady są bardzo potrzebne zwłaszcza dla nowicjuszy takich jak ja (bo niezapominajcie, że i tacy są), dla większości są to tematy oczywiste, ale dla początkujących są naprawdę pomocne. Dlatego oceniam to bardzo wysoko. Pozdrowienia dla Twórcy i dla wszystkich miłoswników wypalania płytek.
PS Wielu z was ma pewnie wakacje (zazdroszcze wam bo ja już ich nie mam, moze jakiś króciutki urlopik) macie sporo wolnego czasu więc wypalajcie i nabierajcie wprawy w tym. Pozdrawiam !!!!!!!!!!!!!!!!!! :piwo: |
napiszcie mi na priv gdzie moznaby pobrać słodziki do gierek. Dzięki i Pozdrawiam :help:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
taki poradnik dobrze ze jest, moze pare osob skorzyta (pare w przenosni - na pewno wicej :) ), choc tez uwazam ze slodziki teraz zadza
mam tylko malutka uwage - imhomozna by dodac mala liste (najlepiej po etapie wykrywania zabezpieczen) aktualnie kopiowalnych i nie kopiowalnych zabezpieczen - pozwoli to unikna wielu frustracji uzyszkodnikom, ktorzym nie bedzie sie chcialo tego zagadnienia sprawdzic mallow- kupa dobrej roboty :) nie pierwszy raz zreszta :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:35. |