Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   "Letnie" logo serwisu CDRinfo (https://forum.cdrinfo.pl/f10/letnie-logo-serwisu-cdrinfo-54377/)

joujoujou 10.12.2005 01:43

Śnieg macie w skrypcie wygrzebanym przeze mnie. :taktak:

Kto chce, ten znajdzie. :>

Berion 09.12.2005 23:45

Śnieg był, a raczej śnieżynki - ale ze względu na ich rozmiar usunąłem (sorry DSD ;) ).

ed hunter 09.12.2005 23:01

Cytat:

Napisany przez Berion
Zimowe logo by Desden

Hmm... ciut przy wysokie [?]

e..........

zimowe, to zimowe, czapka może być, ale trochę śniegu.........może lub coś byle nie choinka!!!:O

Berion 09.12.2005 22:56

Ilość załączników: 1
Zimowe logo by Desden

Hmm... ciut przy wysokie [?]

AssasinX 14.08.2005 13:28

Jak odrazu logo zmienia sie to caly wyglad musi byc :]

Zmieniony ;)

andrzejj9 08.08.2005 13:21

Cytat:

Napisany przez Bartez
Na bieżąco śledziłem, co się tu dzieje ;) Topy są ciekawe, ale imo niezbyt pasują do poważnego serwisu, jakim jest CDRinfo.pl. Są zbyt kolorowe i całkowicie zmieniają nasz obecny top, który bądź co bądź jest wizytówką serwisu. Jeżeli to będą dodatki w postaci pojedyńczych elementów, np jakaś palma, słońce, czy coś w tym stylu, co nie zmieni znacznie obecnego topu, to wtedy się zastanowimy :) Zobaczcie jak to google mają. Zawsze logo pozostaje praktycznie takie samo, poza drobnymi elementami.

Tak to właśnie w pierwotnym założeniu widziałem. Ale tak, jak łatwo jest powiedzieć - wymyślcie coś - tak już trudniej jest zrobić to samemu i przyznam, że miałbym problem z nawet wymyśleniem czegoś takiego, jak robi to Google.

Berion 08.08.2005 13:19

Cytat:

Napisany przez Bartez
Na bieżąco śledziłem, co się tu dzieje ;) [...]

Nie ma Cie, nie ma, aż tu nagle... ... :)

Cytat:

Napisany przez Bartez
[...] Jeżeli to będą dodatki w postaci pojedyńczych elementów, np jakaś palma, słońce, czy coś w tym stylu, co nie zmieni znacznie obecnego topu, to wtedy się zastanowimy :) Zobaczcie jak to google mają. Zawsze logo pozostaje praktycznie takie samo, poza drobnymi elementami.

Trzeba było tak odrazu :) Coś się wykombinuje... ...

Bartez 08.08.2005 13:09

Cytat:

Napisany przez Berion
Ja jestem ZA, ale już to chyba nikogo nie interesuje. Jakoś przeszło bez echa :( Nawet Bartez tu nie zajrzał :(

Na bieżąco śledziłem, co się tu dzieje ;) Topy są ciekawe, ale imo niezbyt pasują do poważnego serwisu, jakim jest CDRinfo.pl. Są zbyt kolorowe i całkowicie zmieniają nasz obecny top, który bądź co bądź jest wizytówką serwisu. Jeżeli to będą dodatki w postaci pojedyńczych elementów, np jakaś palma, słońce, czy coś w tym stylu, co nie zmieni znacznie obecnego topu, to wtedy się zastanowimy :) Zobaczcie jak to google mają. Zawsze logo pozostaje praktycznie takie samo, poza drobnymi elementami.

MacGyver 08.08.2005 13:08

Cytat:

Napisany przez Berion
Ja jestem ZA, ale już to chyba nikogo nie interesuje.

No naturalnie jestem za ||
Cytat:

Jakoś przeszło bez echa :( Nawet Bartez tu nie zajrzał :(
eee, no przecież napisał 3 posty ;)

Berion 08.08.2005 13:02

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
To jak, zmieniamy to logo?

Ja jestem ZA, ale już to chyba nikogo nie interesuje. Jakoś przeszło bez echa :( Nawet Bartez tu nie zajrzał :(

andrzejj9 08.08.2005 12:30

To jak, zmieniamy to logo?

Berion 22.07.2005 10:08

Cytat:

Napisany przez Burak_PL
no to trzeba o tym trąbic wszędzie!!!!!!

logo Beriona logem CDRinfo.pl!!!!!!!

;) ale fajnei mi sie powiedziało :D

Niezapominajmy, że są jeszcze loga *Voitas*'a :piwo:

Burak_PL 22.07.2005 02:12

no to trzeba o tym trąbic wszędzie!!!!!!

logo Beriona logem CDRinfo.pl!!!!!!!

;) ale fajnei mi sie powiedziało :D

Eliasz 22.07.2005 02:05

Okolicznościowych to chyba troche za duzo powiedziane bo wydajwe mi sie ze nie mialby kto tego robic, ale gdyby sie komus chciało to jak najjbardziej. Póki co to chyba niewiele osób wie o tej "akcji", dlatego zainteresowanie jest takie a nie inne.

pzdr.

Mich@ł 21.07.2005 22:54

Może sondę wprowadzić... Czy jesteś za wprowadzeniem okolicznościowych logo ?? :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:32.