![]() |
Jak oddzielić tracki? Zabawa z plikiem CUE. HELP
Ilość załączników: 1
Witam.
Jak na obrazku mam takowe pliki. Moge słuchać tej płytki ale tylko w jednym mp3 a chce to mieć podzielone na utwory. Kiedy otworze plik cue w Nero - Nero łapie zwieche. W Alcoholu 120% wyskakuje błąd ze cue line 3 sheet nie jest dostpeny. Rozkladam rece. cos przeoczyłem czy mój soft działa nie tak jak powinien? |
Cytat:
|
Cytat:
zapewne info o ścieżkach, czasach itp. |
Witam.
Miałem ten sam problem. Ale ostatnio zassałem programik który dzieli na poszczególne tracki :) Nie testowałem go jeszcze... Jak chcesz to go uzyj i powiedz czy jest dobry :) Oto link |
Podzielić możesz np. tym
|
Cytat:
prawdopodobnie w 3 linijce jest wav zamiast mp3 i tu problem. |
Cytat:
przed instalacja pytam... ok, to jak to użyć? jak działa ten program? otwiera plik cue i w okreslony folder wrzuca pojedyncze mp3? |
Ciapek - otworz cue notatnikiem i zrob jak pisze Ed - sprawdz nazwe pliku z 3 linijki
EAC tez obsluguje cue+mp3 i pozwala z nim robic co chcesz... ;) |
EAC'owi tez nie pasuje wiersz 3
hmmm zerknijcie ja nie wiem, albo sie nie znam :) Cytat:
:) |
W 3 linijce w pliku cue nazwa pliku mp3 musi byc dokladnie taka sama jak twojego mp3. Dokladnie to znaczy ze wazna jest wielkosc liter, ewentualne spacje i co tam jeszcze masz.
Skoro rozni sie nazwa od wpisu, to tez programy nie widza pliku. |
tak jest grzeniu ma racyjkę skopiuj nazwe pliku i wklej do cue
|
Cytat:
|
linia 3.
FILE "01-Nu_Nrg-Free_Fall-TGX.mp3" WAVE jak nie zadziała proszę o czerwonego reputka || |
Ilość załączników: 1
chłopaki walczycie walczycie... cenie to ;)
ale dupa blada :( ja juz nie wiem o co chodzi. chyba coś jest wogóle walnięte. kopiowalem nazwe pliku, wpisalem tez WAVE jak radził ed i... |
a wez sprobuj to wypalic jednym z programow:
feurio EAC oba sa darmowe i w miare male wiec nie bedzie problemow z zassaniem |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:00. |