Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Problem z przegladarkami (https://forum.cdrinfo.pl/f5/problem-przegladarkami-55022/)

IceManSpy 06.08.2005 11:39

Sorka ze post pod postem. Jakie bylo rozwiazenie tego problemu-> Format C: :)
Moj pierwszy w zyciu format. Jestem z siebie dumny :)

IceManSpy 04.08.2005 17:47

Moze cos innego. Usunalem czym moglem jakies zlosliwe oprogramowania ale dalej sie wiesza. Sam net nie tzn nie wiem. Wiem tylko ze czasem konnekt sie nie laczy i w tym czasie przegladarki ale azorek chodzi normalnie :ysz:

Piterniel 04.08.2005 12:54

Co ty traktujesz wersje 1.0 jako bez łatek, a wyżej to same łatki dodane :/
Jak tak się dzieje pod każdą przegląrką to nie jest jej wina. Musisz wyelimnować złośliwe oprogramowanie, które może blokować różne strony, pingować i zatruwać neta przez co wolniej chodzi po jakimś czasie, zmienić DNSy, skorzystać z proxy

raven66 04.08.2005 12:31

to nie mam pomysłu, sorry...

IceManSpy 04.08.2005 12:29

Odinstalowalem (napisalem usunalem bo usunalem po odinstalowaniu go >>rejestr zostal<<) i czysta wersje zainstalowalem chyba nawet 1.0.0!! bez latek!

Dalej to samo. Glowie wiesza sie na cdrinfo :ysz: Ale na innych stronach po pewnym czasie uzywania tez

raven66 04.08.2005 10:29

piszesz że usunąłeś cały katalog FF, ale spróbuj odinstalować FF i zainstalować nową wersję na "czysto" - u mnie pomogło parę razy

IceManSpy 04.08.2005 10:17

Ilość załączników: 1
Te liczby chyba mowia same za siebie || Ad-Aware SE Personal za tyle tego znalazl :wow:

Teraz jak nie bedzie dzialac wyrzuce firefox + rejestr restert i od nowa zainstaluje ,ale to wszystko jak znowu przestanie dzialac ;)

Burak_PL 03.08.2005 19:11

własnei mi chodziło o to bys przelaeciał wszystkim co mozliwe :D a wywal z rejestru wszytko i zainstaluj na nowo :D

IceManSpy 03.08.2005 19:01

Sorka ze posat pod postem ale chcialbym uzyskac dosc szybko pomoc

IceManSpy 03.08.2005 16:22

jak mam nie robic? czego? czyli jakims antyszpiegiem i moze antywirem przelec i zobacze

Burak_PL 03.08.2005 15:39

adwarem robiłes? defragmentacje nie wiem czy to pomoże ale jak mam podobne problemy to tak robie i juz nie robi tak :D

IceManSpy 03.08.2005 15:23

Problem z przegladarkami

Mam wielki problem z przegladarkami internetowymi. Otoz glownie uzywam FireFoxa i zobaczylem ze sa do niego aktualizacje. Ok. Pobralem ja (1.0.6) i zainstalowalem. Chodzilo ladnie ,az patrze nie moge nigdzie wejsc. Jedenym rozwiazaniem jest wylaczenie przegladaki i ponowne wlaczenie strony. Takie cos sie dzieje jak troszke sie pochodzi po necie. Tak samo Opera. Tez mi sie tak dzieje chodziaz sa to inne przegladarki :ysz: Reinstalacja nie pomogla. Nawet jak usunalem caly katalog FF i ponownie zainstalowalem bez latki to dalej sie powtarza to samo. Da sie to jakos rozwiazac (eliminuje rozwiazanie: format C: :) )?? Przed instalacja tej latki wszystko dzialalo normalnie.

Moje dane (moze do czegos beda potrzebne):

Procek: Athlon 1700+
Pamiec: 512 MB
Karta: Geforce 4 MX 440
Internet: Neo 128
Windows: XP Professional

Jak cos bedzie trzeba dopisac to piszcie.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:19.