![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Mam wielki problem z przegladarkami internetowymi. Otoz glownie uzywam FireFoxa i zobaczylem ze sa do niego aktualizacje. Ok. Pobralem ja (1.0.6) i zainstalowalem. Chodzilo ladnie ,az patrze nie moge nigdzie wejsc. Jedenym rozwiazaniem jest wylaczenie przegladaki i ponowne wlaczenie strony. Takie cos sie dzieje jak troszke sie pochodzi po necie. Tak samo Opera. Tez mi sie tak dzieje chodziaz sa to inne przegladarki
Reinstalacja nie pomogla. Nawet jak usunalem caly katalog FF i ponownie zainstalowalem bez latki to dalej sie powtarza to samo. Da sie to jakos rozwiazac (eliminuje rozwiazanie: format C: )?? Przed instalacja tej latki wszystko dzialalo normalnie.Moje dane (moze do czegos beda potrzebne): Procek: Athlon 1700+ Pamiec: 512 MB Karta: Geforce 4 MX 440 Internet: Neo 128 Windows: XP Professional Jak cos bedzie trzeba dopisac to piszcie. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
adwarem robiłes? defragmentacje nie wiem czy to pomoże ale jak mam podobne problemy to tak robie i juz nie robi tak
|
|
|
#3 |
|
![]() ![]() |
jak mam nie robic? czego? czyli jakims antyszpiegiem i moze antywirem przelec i zobacze
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
![]() ![]() |
Sorka ze posat pod postem ale chcialbym uzyskac dosc szybko pomoc
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
własnei mi chodziło o to bys przelaeciał wszystkim co mozliwe
a wywal z rejestru wszytko i zainstaluj na nowo
|
|
|
#6 |
|
![]() ![]() |
Te liczby chyba mowia same za siebie
Ad-Aware SE Personal za tyle tego znalazl Teraz jak nie bedzie dzialac wyrzuce firefox + rejestr restert i od nowa zainstaluje ,ale to wszystko jak znowu przestanie dzialac
Ostatnio zmieniany przez IceManSpy : 04.08.2005 o godz. 10:20 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
dziobák [;
Data rejestracji: 08.03.2002
![]() |
piszesz że usunąłeś cały katalog FF, ale spróbuj odinstalować FF i zainstalować nową wersję na "czysto" - u mnie pomogło parę razy
|
|
|
#8 |
|
![]() ![]() |
Odinstalowalem (napisalem usunalem bo usunalem po odinstalowaniu go >>rejestr zostal<<) i czysta wersje zainstalowalem chyba nawet 1.0.0!! bez latek!
Dalej to samo. Glowie wiesza sie na cdrinfo Ale na innych stronach po pewnym czasie uzywania tez
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Co ty traktujesz wersje 1.0 jako bez łatek, a wyżej to same łatki dodane :/
Jak tak się dzieje pod każdą przegląrką to nie jest jej wina. Musisz wyelimnować złośliwe oprogramowanie, które może blokować różne strony, pingować i zatruwać neta przez co wolniej chodzi po jakimś czasie, zmienić DNSy, skorzystać z proxy
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
|
#11 |
|
![]() ![]() |
Moze cos innego. Usunalem czym moglem jakies zlosliwe oprogramowania ale dalej sie wiesza. Sam net nie tzn nie wiem. Wiem tylko ze czasem konnekt sie nie laczy i w tym czasie przegladarki ale azorek chodzi normalnie
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
![]() ![]() |
Sorka ze post pod postem. Jakie bylo rozwiazenie tego problemu-> Format C:
![]() Moj pierwszy w zyciu format. Jestem z siebie dumny
|
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| problem z zamykaniem plyt | krzy4 | Napędy optyczne CD | 12 | 07.03.2005 20:07 |
| problem z nagrywaniem audio cd | litek | Audio/Stacjonarne nagrywarki i nośniki CD-R Audio | 4 | 27.12.2003 17:55 |
| Problem z TEAC W516EB | Scyzor | Napędy optyczne CD | 0 | 10.09.2003 13:42 |
| problem z dzwiekiem w windowsie (filmy) | -Sid-The-Rat=> | Off topic | 13 | 06.08.2003 12:45 |
| dziwny problem z nagrywaniem... | he-man | Napędy optyczne CD | 7 | 09.06.2002 22:29 |