![]() |
Pykam sobie właśnie w jedynkę i gra mimo swojej liniowości (chociaż czasem trzeba chwilę pomyśleć) jest naprawdę przyjemna. Może nie szczególnie ambitna, ale jakbym chciał coś ambitnego to bym sobie poczytał książkę, a gra ma mi dostarczać przyjemności, w czym FEAR sprawdza się całkiem nieźle.
|
Na STEAM oczywiście...
Mi się udało załatwić w formie giftu. |
A fajne toto jest?
Gdzieś taki zestaw można kupić? |
U mnie na koncie od jakiegoś czasu leży i czeka sobie na wolny czas FEAR Complete Pack ! ;-)
Zawarte elementy: F.E.A.R. F.E.A.R. 2: Project Origin F.E.A.R. 2: Reborn (DLC) F.E.A.R. 3 F.E.A.R. Extraction Point F.E.A.R. Perseus Mandate || |
Jest już jest kolejna odsłona F.E.A.R - "F.E.A.R.Perseus Mandate".
Także w sklepach "T". |
Cytat:
|
Cytat:
combat to chyba jest ten multi darmowy :hmm: |
Cytat:
Extraction Point to P***321;ATNY dodatek. ;) EDIT: Oczywiscie platny, przejezyczylem sie :) |
@pops
ale to jest jedynka :D ta darm***243;wka multi nazywa sie Extraction Point |
ja sobie w tego FEAR - First Encounter Assault Recon feara od czasu do czasu pogram. nie gra***322;em w singla, ale ten mi si***281; podoba. no i jest darmowy.
|
Cytat:
Grałem już może ze 2-3 godziny, doszedłem do 4 poziomu (lądowanie helikopterem na dachu jakiegoś budynku) i tu kompletnie nic się nie dzieje. Niby strzelanina jakich wiele, ale kompletnie jak na razie mi nie przypadła do gustu. Dzieje się tam coś później? Czy cały czas jest w takim stylu..? Przy okazji - fakt, że fizykę ustawiłem na min. ze względu na procesor, ale to jednak pewna przesada ;) http://img347.imageshack.us/img347/5...ytuuru1.th.jpg |
odświeżam , zaciełem sie w misji po bishopie to jest misja ślepa strona czuya jakoś tka już biegne do helikoptera a on spie**la ode mnie i mam zadanie zlikwiduj zagrożenie ze strony ATC poro****rdalam kolesi i sie klinuje wrócic sie nie moge bo jest barierka a jak pozabijam to nie ma gdzie iść czytałęm w poradniku że na dachu snajperów to trzeba isć w przeciwną strone ale gdzie ona jest która to ?? nie wiem co robić mozęcie wspomóc i pokaząc screeny ??
|
Jesli juz poczatek Cie nudzi to niedobrze, mniej wiecej w polowie sa dopiero nudy... :)
|
jest gdzieś jakiś save do tej gry? nudzi mnie początek.
|
Ja mam kopie zapasowa:P i smiga pieknie!!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:52. |