![]() |
Propozycja dla speców od GIER
W ramach nowego projektu związanego z polską sceną gier komputerowych poszukujemy osoby na stanowisko RZECZNIKA PRASOWEGO.
Osoba musi spełnić następujące warunki: 1. wiek: 20-25 lat, 2. stałe zamieszkanie w Warszawie lub najbliższej okolicy, 3. wykształcenie minimum średnie lub wyższe (mogą być też studenci), 4. bardzo dobra znajomość tematyki gier komputerowych, 5. dyspozycyjność, 6. komunikatywność i swoboda wypowiedzi. Osoby zainteresowane muszą wysłać nam swoje CV (koniecznie ze zdjęciem) na adres: praca@leonardo.pl Czekamy na Was! :) |
kurcze a zawsze myślałem, że rzecznik powinien spełniać warunki w tej kolejności:
1. komunikatywność i swoboda wypowiedzi. (gość bez kompleksów) 2. dar przekonywania (ładnie kłamiący) 3. dyspozycyjność (coby nie pił za dużo i na zwiedzanie panienek w terenie nie jeździł) 4. jakaś znajomość tematyki (musi wiedzieć troszeczkę o czym mówi) a tu wiek 20-25 i pewnie 15 lat doświadczenia zawodowego? :P |
Cytat:
A serio - rzecz może być nawet ciekawa i kto wie, czy bym się nie zainteresował.. Ale pozostaje kwestia miejsca zamieszkania - Wrocław a Warszawa to jednak "pewna" odległość.. |
szkoda ze nie podano wiecje szczegolow
zawodowo zajmuje sie promocja i pracuje z moim rzecznikiem prasowym (nie stac was na niego :P ) i pare pytan sie sama nasuwa - jakie obciazenie praca przewidujecie jaka reprezentacje was interesuje za ile :P |
muszę się przyznać, że zaślepiony męskim szowinizmem nie przewidziałem kobiety/panny/swobodnej ;) jako rzecznika...
i tu dochodzi sprawa ciąży :> jak to dobrze, że dziewczyny nie czytają zbyt często tego forum - ukamienowanko miał bym zapewnione || |
ed - prosze o definicje "swobodnej" || mysle ze miala by inne wyrownujca zalety ||
zaraz dostanie sie nam... :banan2: |
Cytat:
@Antonowski Szkoda, że komputerowych :| Już dawno "wypadłem z obiegu" (kto ma dzisiaj tyle pieniędzy by co chwile dokupywać nowe karty, RAM itp...) ... ... ... Gdyby jednak chodziło o konsolowe to z chęcią bym się pofatygował (wszak warunki wszystkie spełniam). :) ehhh... ... |
Ciekawi mnie co to za portal powstanie na rynku,albo już istnieje?
|
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam A |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam A |
Ale to podchwytliwa oferta :)
Jak ktos jest mastahem i specem od gier to nie bedzie tracil czasu na pisanie CV || W moim przypadku wszystko OK, tylko pkt 5 troche sie gryzie z byciem studentem, chociaz w pkt 3 to nie przeszkadza. No i naturalnie nie chce mi sie pisac CV :D Ale przyznac musze ze oferta bardzo intrygujaca - widac rynek prosperuje calkiem dobrze. |
Cytat:
Pozdr :) A |
mastaha od gier na rzecznika prasowego - to tak jakby slon mial byc rzecznikiem prasowym zoo
po prostu sie nie dogada z dziennikarzami 99% rzecznikow to byli dziennikarze - z czegos to wynika no ale juz przestaje jeczec - i tak nie mieszkam w wawie ;p |
Zdarzyło mi się piastować taką funkcję i na pewno większe znaczenie ma tu komunikatywność, pomysłowość, kreatywność i prezencja niż mistrzowskie znawstwo tematu (choć ja akurat przez rok poznawałem wpierw tajniki mojej branży). Wykształcenie dziennikarskie, jak i minimalne doświadczenie też mogą będą pomocne.
Gdybyście poszukiwali w Krakowie, to pewnie rozważyłbym taką propozycję, a tak, hmm... służę radą ;) |
Cytat:
Odpowiem: l.a.m.e.r :| |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:52. |