![]() |
Cytat:
Ja na swojego Liteona tez nie moge zlego slowa powiedziec :) |
@Xavery ten bios co masz w 1693 to co to za wynalazek ? i czy taki mod 73 na 93 coś daje oprócz nagrywania minusów DL ? (lepsza jakość nagrania ?)
Co do tematu, to każdy napęd tu wymieniony, w tym ostatnio nielubiany Liteon, jest dobry dopuki jest sprawny, np. ja na swojego litka złego słowa nie mogę powiedzieć :), więc z czystym sumieniem mogę go polecić. pozdro |
ja bym się nie zastanawiał i kupił lite-on
|
Litek 1673S to po prostu 1693S z innym biosem - mianowicie takim, ktory nie zezwala na palenie DVD-R9. Natomiast Sony 800A to nic innego niz wlasnie 1693S ;).
A z 1673S mozna sobie elegancko zrobic 1693S (lub nawet 800A - sam tak mialem) po paru modyfikacjach na firmware. |
Dzieki za info i sorry nie wiedzialem ze to jest to samo jak chodzi o napedy to jestem poczatkujacy.
|
Szymek - te dwa ktore wymienile to rpzeciez to samo
mimo iz od lat jestem zwolennikiem litkow, to w tej chwili wzialbym BenQ 1640 - najlepsza korekcja bledow (ponoc nawet lepsza niz ta z liteonow - a ta byla super) no i pali dobrze na wszystkim do okragle ;) ) |
Cytat:
|
A jakies konkretne model polecasz??
|
Cytat:
Zastanów się nad BenQ, LG, Pioneer :spoko: |
Lite-on 1673s czy Sony DRU-800A
Witam. Jak sadzicie ktory naped waszym zdaniem jest lepszy, poniewaz zastanawiam sie ktory kupic. Sklaniam sie bardziej w strone Sony, moze jest jakies inny naped lepszy od tych dwoch w tym samym przedziale cenowym.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:17. |