![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne DVD Tematy poświęcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt DVD*R/RW/RAM |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.10.2003
![]() |
Lite-on 1673s czy Sony DRU-800A
Witam. Jak sadzicie ktory naped waszym zdaniem jest lepszy, poniewaz zastanawiam sie ktory kupic. Sklaniam sie bardziej w strone Sony, moze jest jakies inny naped lepszy od tych dwoch w tym samym przedziale cenowym.
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
MiniDisc
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.02.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Zastanów się nad BenQ, LG, Pioneer
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
![]() |
A jakies konkretne model polecasz??
|
|
|
|
|
#4 | |
|
MiniDisc
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 01.02.2005
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
Szymek - te dwa ktore wymienile to rpzeciez to samo
mimo iz od lat jestem zwolennikiem litkow, to w tej chwili wzialbym BenQ 1640 - najlepsza korekcja bledow (ponoc nawet lepsza niz ta z liteonow - a ta byla super) no i pali dobrze na wszystkim do okragle )
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
![]() |
Dzieki za info i sorry nie wiedzialem ze to jest to samo jak chodzi o napedy to jestem poczatkujacy.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Lite-ON 1693S
Data rejestracji: 26.09.2003
![]() |
Litek 1673S to po prostu 1693S z innym biosem - mianowicie takim, ktory nie zezwala na palenie DVD-R9. Natomiast Sony 800A to nic innego niz wlasnie 1693S
.A z 1673S mozna sobie elegancko zrobic 1693S (lub nawet 800A - sam tak mialem) po paru modyfikacjach na firmware.
"Want a vision of the future, Winston? Imagine a boot stamping on a human face." (George Orwell, "1984") "And these children that you spit on, as they try to change their world" (David Bowie, "Changes") "Vinyls rock the world of music. And don't try to argue." (?) Powyższy podpis posiada homologację forum.cdrinfo.pl |
|
|
|
|
#8 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 15.08.2005
![]() |
ja bym się nie zastanawiał i kupił lite-on
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guru
Data rejestracji: 28.07.2002
![]() |
@Xavery ten bios co masz w 1693 to co to za wynalazek ? i czy taki mod 73 na 93 coś daje oprócz nagrywania minusów DL ? (lepsza jakość nagrania ?)
Co do tematu, to każdy napęd tu wymieniony, w tym ostatnio nielubiany Liteon, jest dobry dopuki jest sprawny, np. ja na swojego litka złego słowa nie mogę powiedzieć , więc z czystym sumieniem mogę go polecić.pozdro
|
|
#10 | |
|
Lite-ON 1693S
Data rejestracji: 26.09.2003
![]() |
Cytat:
Ja na swojego Liteona tez nie moge zlego slowa powiedziec
"Want a vision of the future, Winston? Imagine a boot stamping on a human face." (George Orwell, "1984") "And these children that you spit on, as they try to change their world" (David Bowie, "Changes") "Vinyls rock the world of music. And don't try to argue." (?) Powyższy podpis posiada homologację forum.cdrinfo.pl |
|
|
|
![]() |
|
|