![]() |
Kwach nie podpisał ustawy o zwrocie VAT w budownictwie!!
****a mać
Górnicy mają emeryturki, a ja muszę płacić 22 % VAT'u. Miał być zwrot a nie ma. Jak oni chcą likwidować oszustwa i matactwa podatkowe skoro sami robią to najlepiej!! |
Cytat:
|
Moi rodzice nie są zadowoleni :|. Specjalnie robili remont dla tego zwrot, a tutaj ZONK :|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A co kwacha obchodzą jakieś vaty nie vaty, on już to olewa, zrobił swoje i teraz będzie :mysz: :banan3: :sluze: hmm... korzystać z życia, no nie :podbite:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Należy im się, ale mnie chodzi o sposób w jaki to osiągnęli. |
Ale nie wiem w czym problem.
http://orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/glos...gent&4&107&131 Odrzucenie weta nie bedzie trudne. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Lać ?! Lali się tam tylko pijani ludzie, których nie powinno tam być, co do których niestety wstyd sie przyznać, że to górnik... Poza tym co ma górnik do VATu ? Górnikom, sie należy- bo nie ma gorszego zawodu i nie ma tutaj o czym dyskutować... |
Cytat:
Porównanie nasunęło się samo z uwagi na fakt, że obie ustawy mocno nadszarpną budżet Państwa, ustawa o emeryturach bardziej a została podpisana. Ja wspominałem powyżej WIEM ZE PRACA GÓRNIKA JEST CIĘŻKA Cytat:
|
Cytat:
Co nie zmienia faktu że górnikom wcześniejsze emerytury się naleźą. |
Cytat:
Cytat:
Tak praca bardzo...sama wycieczka do kopalni (zwiedzanie) zwala z nóg... co dopiero zjechać i robić te 8 godzin... |
Cytat:
Górniką powini zlikwidować związki zawodowe, większość związków nie ma to i oni mieć nie powinni :fiu: Zaraz ktoś się przyczepi do mojej wypowiedzi zapewne, ale jest wolność słowa więc ... mówie co myśle :idea: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:40. |