![]() |
Nokia N-Gage QD
Ostatnio widziałem na żywo absolutnie bezsensowny i obciachowy telefon N-GAGE QD... i mi się spodobał! Po zapuszczeniu kilku gierek (wiem że są lepsze konsole, ale to telefon) oraz wstępnym kursie obsługi stwierdziłem że jest fajny. Nie zamierzałem zmieniac telefonu, ale to jednocześnie konsola, więc zastanawiam się nad zakupem. Za ile warto to kupić i czy nie utopię w nim kasy? Czy widzieliście "to coś" i co nim sądzicie. Jak wygląda wgrywanie plików "sis"? kupować, czy nie? proszę o wypowiedzi "za" i "przeciw". Dzięki!
|
Ile to kosztuje? Może lepiej kupić sobie MDA? Też można na nim pograć i nie tylko... w końcu to mały komputer z mobilnymi okienkami na pokładzie ;)
|
imo lepszym wyborem jest jakis telefon ze symbianem - ja mam siemensiaka sx1 i mi smigaja gierki z ngage :)
pozdro ;) |
Ja ostatnio w MM grałem na PS Portable, gdybym był młodszy to już bym na to kasę stukał. Super grafika, fajny design i jeszcze filmy i muzyki można posłuchać.
|
Cytat:
Ta nokia jest na symbianie o ile mi wiadomo... |
Cytat:
pozdro ;) |
No tak... Jeszcze jakieś propozycje? Ciągle o tym myślę i nie mogę się zdecydować. :(
|
panowie mozecie zapodać liste phoenów ze symbianem ?
|
Cytat:
Chyba nie muszę wyjaśniać o co chodzi... :> |
Symbian...SX1, 6630..., 6260...
ostatnio takze zobaczylem i mam przez tydzien bardzo ciekawy telefon W800i (sony ericsson - mp3 porownywalne do dobrej jakosci mp3 playera) aparat robi zdjecia najwyzszej rozdzialki najtanszych cyfrowek niektore poprostu zabijaja (moze wrzuce potem) ale Ngage jest fajny, ale nie na dluzsza mete. Jak konsole to tylko PSP. Telefon? SX1... |
@MetalSlug
Jak dla mnie nie warto. Shit ot co... Jako telefon nie wiem, ale jako konsola to trup z kilkoma ciekawymi grami, reszta to mączka mięsno-kostna :/ |
Po zastanowieniu, poczytaniu i szczątkowych przejawach myślenia zrezygnowałem z zakupu tej zabawki. Nie za tę cenę. Jeśli jako konsola jest to trup, a przynajmniej przeciętniak to dziękuję... Niby fajnie jest mieć wszystko w jednym, ale telefon służy do rozmawiania więc pozostanę przy swojej niezniszczalnej 3330. Za rok, albo dwa ceny PSP spadną do "zjadliwego" poziomu i jeśli bedzie mnie to jeszcze kręciło to sobie zafunduję taką wypasioną konsolkę... Dziękuję za opinie i pozdrawiam!
|
@MetalSlug
To kup SX1 :D @Smartek go ma i sobie chwali :taktak: Chodzą gry z N-Gage'a :) |
Cytat:
moj smiga az milo pozdro ;) |
Cytat:
Cytat:
Jak wszystkim wiadomo UMD mieści do 1.8GB danych. Obecnie coraz częściej, developer'rzy starają się zapchać całą płytę (nawet dummy w bigfile'ach!). Także zakup pożądnej karty jest nieunikniony. Gdyby Sony wypuściło komercyjne nagrywarki problem by zniknął (np. problem z biosami). A co będzie jak gry będą zajmować po kilka płyt? Swap na iso przez usb w PC? XD Kupno "Pe-esz-pe" na dzień dzisiejszy jest dość problematyczne. Osobiście bym się wstrzymał i poczekał z rok/dwa aż sprawa się nieco wyklaruje. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:56. |