![]() |
Wow Air, masz zsynchronizowane do tej wersji z tdt? :serdusz:
Jak tak to super... Tylko czemu kilka tygodni? Ja juz nie mam miejsca na dysku :) Bede czekal... moj mail to nick z forum @o2.pl pozdrawiam |
Cytat:
Bardzo chętnie ci to prześlę, ale nie ma teraz czasu. Poczekaj parę tygodni to będziesz miał wszystkie sezony na email'u. |
była jeszcze kiedys stronka x-files.xg.pl czy moze xfiles.xg.pl ale juz chyba nie działa :(
ja osobiscie sam synchronizowałem, nawet sam ripowałem xfiles, wiec raczej moje wersje napisów ci nie siądą :( ale jakbyś chciał spróbowac to moge cos podesłac, albo jakbys miał jakies braki, bo ja znalazłem wszystkie napisy |
Cytat:
Dlatego pytam, czy ktos nie ma gotowych, bo nawet jesli znajde wszystkie, to dopasowanie 200 odcinkow mnie dobije :blee: Szczegolnie, ze to nie dla mnie... |
|
Szukam napisow do 7 pierwszysch sezonow 'Z archiwum X'
Wersja, ktora swego czasu byla na tdt. Ktos moze ma? |
za duzo roboty??
poczytaj helpa w subedit na ten temat i bedziesz takie rzeczy w 2 minuty robił |
U mnie dobrze dzialaja. Bedziesz albo musial sam poprawic, albo poczekac na inna wersje.
|
te napisy są troche złe do mojej wersji bo jedna wersja za wczesnie tekst zaczyna leciec a w drugiej za późno :/ o i tak a tekstu całego nie będe poprawiał bo to bardzo dużo roboty...będzie jakaś lepsza wersja tekstowa z czasem?
|
Na napisy.org pojawily sie napisy do green street hooligans.
|
Cytat:
Polecam ta wersje Green Street Hooligans (2005) *DVDSCR* *LIMITED* 414 lub Green Street Hooligans iNTERNAL.DVDSCR.XviD-HLS CZERO na napisy.info powinienes znalesc wszystkie TE napisy. Ja chyba kiedys wlasnie z tamtad je pobralem lub z DC bo juz nie pamietam... |
W takim razie też się przyłączę. Ma ktoś może napisy do filmu "Palindromes"? Mogą być polskie lub angielskie. Szukałem na polskich serwisach z napisami, ale niestety bez rezultatu ???
Z góry dzięki za wszelkie informacje. |
Ok pablocoo dzięki za pomoc :)
|
Skasuj ten tekst, zostaw tylko sam tytul.
|
Teraz nie pamietam dokladnie, ale ktoras wersja miala buga z tym zwiazanego. Sprobuj innej wersji, najlepiej najnowszej o ile tej nie uzywasz.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:27. |