![]() |
Szukam napisow polskich do filmu.
Dokladniej to do filmu Green Street Hooligans.
Na napisy.org i napisy.info nie widzialem. Moze ktos gdzies widzial? Na jakims innym serwisie. |
Cytat:
|
jak tam nie ma to raczej nigdzie nie ma :(
ale jak Air zauwazyl - zaraz pewnie sie gdzies pojawia do tego czasu masz niepowtarzlana okazje zeby szlifowac jezyki obce || |
Ta. Tylko ciekawe kiedy sie pojawia. Widzialem juz wypowiedzi na forum z napisy.org, ze moze byc ciezko przetlumaczyc ze sluchu. Belkocza nie dosc, ze po brytyjsku to jeszcze pewnie jakies te ich okreslenia kiboli wkrecaja.
|
Cytat:
typowe zdanie: ****a, ja to *******e niech **** za***ie tych s****ysyńskich psów. jest tylko mniej wyrazów nie do wygwiazdkowania || |
Hehe. Akurat widzialem film z ustawki Arki Gdynia z kims tam i w sumie jesli o to chodzi. To rzeczywiscie, za trudny jezyk to by nie byl. :D
|
ma ktoś już może napisy do tego filmu?
|
Jeszcze ich nigdzie nie widzialem.
|
Ja ten filmek zacząłem oglądac bez napisów :) Masz z niemieckim dubbingiem?
|
Mam dwie wersje tego filmu. Jedna to cam, a druga to dvdscreener. Obydwie wersje sa angielskie.
|
Cytat:
|
Hehe. Niemieckiej to bym nawet nie sciagal. Z niemca nic nie kojarze, poza paroma slowami typu dzien dobry, dziekuje...
Angielski to obleci. Cos sie tam umie. Ale jak film jest ciekawy albo przynajmniej na taki wyglada to wole z napisami obejrzec. |
jak znajdziesz daj znac
ja jeszcze szukam do Cinderella Man... |
Cytat:
Ooo... widzisz, oto kolejny tytuł do którego szukam napisów tylko nie mogłem go sobie przypomniec. Kasprzak jesteś wielki:) |
Ten u mnie dopiero sie dociaga. A tutaj dowiaduje sie, ze takze napisow nie ma. Ale to dvdrip jest wiec pewnie niedlugo sie pojawia.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:07. |