![]() |
prędzej laser się wykończy;)
|
Albo w koncu przepali płytę na wylot :P
|
Cytat:
Plextor PX-950SA widzi jedynie rozmiar płyty i próbuje coś odczytać ale trwa to wczytywanie płyty wieki.Odczyt na razie idzie na IsoBuster na pierwszy ogień. Cytat:
Odczyt idzie na IsoBuster właśnie z zerami-ale musi być bardzo bardzo źle skoro idzie to z taką prędkością na takim napędzie.Na razie wiatrak do Liteon - zamontowałem i powoli idzie do przodu-mam nadzieję że laser płyty nie przepali w czasie kilkudniowego odczytu;) Zobaczymy co odczyta -może będą same zera;) |
Ja bym olał te uszkodzone sektory i sczytał tylko to co się da. Czyli podczas odczytu zastępował zerami to czego nie da się odczytać. ISO Buster takie coś oferuje, chyba DVDisaster, a pod Linuksem ddrescue. Plex najwyraźniej z uporem maniaka każe napędowi próbować odczytać danych sektor, dlatego to tyle trwa i może się nigdy nie skończyć jeśli nie ustawili jakiegoś timeoutu/limitu prób. ;)
|
Weź DVDIsaster i zapas różnych napędów DVD.
Tym programem możesz odzyskiwać po kawałku w różnych napędach, uzupełniając za każdym razem sektory których nie udało się jeszcze odczytać. |
Cytat:
Problem nie leży po stronie windy a odczytu płyty.Na razie jest nadzieja-10%;) odczytane. |
Spróbuj z poziomu linuksa, potem przeskanuj pliki claimem i tyle.
|
Ilość załączników: 2
Ja też chyba jakiegoś wirusa złapałem :sciana:-walczę z ważnymi danymi do odzyskania z płyty Verbatim DVD+R Made in India zapisanej w 2012r przez klienta:ysz:
PlexScan źle nie wygląda ale :> ale przez 12h udało się 4% odzyskać -w takim tempie laser uwalę w napędzie :ysz: Szlag by.............:sciana: , Załącznik 66581 Załącznik 66582 |
Cytat:
|
Pewnie jak nagrywałęś to mjałeś wirusa w sytemie. Teraz już nic nie pomoże.
|
https://secure.avangate.com/order/ca...isobuster.com/ tu przelicza na pl - placic mozna tez ***8364; i przez paypala (wiec tu zaplacisz przez PLN i powinno przeliczyc). Co do BCP to mozna przelewem zaplacic. Takie pytanko czy w ogole probowales placic czy zobaczyles ze USD i Ci sie odechcialo?
|
odpowiedź
Cytat:
|
Po kilku sekundach zdobyłem dane pana Artura co się o pirackie klucze pyta, a z policji nie jestem. :nieee:
|
Nie wolno tu o takie rzeczy pytac - czytaj regulamin!
:pirat::banan3: |
Pytanie
Mam pytanie : czy ktoś wie na jakiej stronie internetowej można zakupić klucz rejestracyjny do programu BadCopy Pro v4.10 lub do programy IsoBuster 2.5 . Chodzi mi o stronę na której można kupić licencję za złotówki a nie za dolary. sarnocinski@interia.pl .:)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:51. |