![]() |
Skoki narciarskie 2005/2006.
Sezon się zaczyna. :cool:
Na razie niestety falstart, tym razem w Kusamo nie tak jak zwykle problemy z wiatrem, ale z powodu ciągłych i bezustannych opadów mokrego śniegu zasypującego m.in. rozbieg. :( Ostrzyłem sobie zęby na inaugurację, a tu kilka skoków i... :'( Oby następny konkurs odbył się już normalnie, tym bardziej, że to wszak sezon olimpijski, może wreszcie Adasiowi się uda skok po złoto? :respect: |
Cytat:
mam nadzieje, ze sie myle. |
a ja przeziebiony, piatek w domu spedzam, to przynajmniej myslalem ze skoki obejrze... a tu lipa ;/ ugh
Adam bedzie w pierwszej 5 to bedzie wielki. |
Siódme miejsce na rozpoczęcie sezonu... :hmm:
Mogło być lepiej, mogło być gorzej. :mruga: |
Cytat:
|
Leć Adaś, leć...:D
|
Cytat:
No nic, czas zasiąść przed telewizorem, drugi konkurs się zaczyna. :D |
Zycze Malyszowi najlepiej, ale jesli bedzie konczyl "turnieje" w pierwszej 10-tce to i tak bedzie dobrze. Mam nadzieje, ze reszta polskiej ekipy sie poprawi.
|
Piąte miejce Adasia, czyli jest postęp. :mruga:
Kranjec pierwsze zwycięstwo w pucharze świata, gratulacje! :najlepsz: |
5 miejsce nie jest zle - przynajmniej narazie:)
|
No poczekajmy chwilę, może będzie lepiej :piwo:
|
ja tam wle biatlon ogladac od jakiegos czasu...i mam nadzieje ze tomasz i magda pokaza na olimpiadzie na co ich stac!
|
skoki doiero sie rozkręcaja :) a ja w między czasie prosze o dział sport co na to wladza ?
|
Cytat:
A co do skoków - to czuję, że szykuje się kolejny duży topic na forum :> Żeby nie było, że nie mówię zupełnie nic na temat - to z początku sezonu jestem nawet zadowolony - zobaczymy co będzie dalej - moje marzenie to Adaś w pierwszej trójce - ale nawet jak byłby w pierwszej piątce to bym nie narzekał :) |
Adaś już nigdy myśle nie bedzie tak skakał jak kiedyś powinniśmy sie cieszyć że był 5 w niedzielny konkurs ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:14. |