![]() |
Mini Image Przez Alcohola??
Znalazłem taki artykuł dotyczący tworzenia Mini Image w Alcholu 120% próbowałem na NFS MW i mi nie wychodziło, działa to komuś, może ktoś napisze po polsku jak to zrobić:
Kod:
http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=131341 |
1. Włuż do napędu orginalny nośnik (PlayDISK) zabezpieczony SafeDisc i uruchom Alcohola 120%
2. Uruchom Kreator Obrazu 3. Wybierz napęd i zaznacz zapis 1x i pomijaj błędne sektory 4. Możesz wybrać lokalizację mini obrazu, ja wybrałem na pulpicie, i nazwałem mini_obraz i klikłem Start 5. Po znalezieniu 2-3 błędów klikłem anuluj, a gdy zapytało czy na pewno zatwierdziłem 6. Zapytało czy skasować niekompletny obraz klikłem Nie I to by było na tyle, dalej jest już opisana porocedura podmontowania obrazu w deamon tools Tłumaczenie nie jest dosłowne :) |
Zrobiles dzialajacy mini-image do Most Wanted?
Moglbys podeslac? :) |
Cytat:
|
Ja ma kopie bezpieczeństwa NFS MW i próbuje z Mini imagem jak mi się uda to dam znać.
|
Coś mi się zdaje żę na kopi bezpieczęństwa to nie przejdzie :)
|
Cytat:
Ale powaznie. Nie zrobic mini image z tej "kopii bezpieczenstwa" ,poniewaz na 99,9% nie przegrasz tej plyty. Dlatego malo prawdo podobne aby mogl to przegrac. Ale jezeli ci sie udalo to :respect: |
To jest dobre bo jak na 99.9% nie da się przegrać. To interes kwitnie...
Edit// Spróbuje z obrazu zrobionego z orginała na profilu SafeDisk 2/3 i odczycie 1X |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam obraz zrobiony z orginała na profilu SafeDisk 2/3 1X
|
Cytat:
|
Np. Po to bo inni nie mają. Czy zrobiony prawidłowo Mini Image będzie i tak wymagał s4hide??
|
nie będzie pozatym mini image jest już dostepny w sieci choćby na mega games :)
|
Jeżeli chodzi o ***8220;Need for Speed Most Wanted***8221; to najprościej odpalić kopię tej gry przez taki programik który się zwie ***8220;sd4hide***8221; chodzi bez problemu. (Program ten pomaga też na wiele innych gierek).
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:46. |