![]() |
Fotel do kompa
Mój po 3 latach jest już na wyczerpaniu(był najtańszy w promocji :| )
Więc musze kupić nowy i tak co możecie polecić do domu w granicach 250zł... Fotel nie może skrzypieć(małe dziecko :serdusz: ) i najlepiej aby siedzisko było na sztywno złączone z oparciem i odchylało się razem. Szperałem na allegro i znalazłem coś takiego... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73144595 Co o nim sądzicie, ew. co innego polecacie, kierując się własnym doświadczeniem i brakiem zgrzytów/swistów/skrzypień po roku/dwóch eksploatacji. |
Ja bym brał !
Podobny ma kolega, bardzo wygodny. A na skrzypienie to WD-40 :) |
@SIWYYY skora bedzie cie chlodzic w upalne dni :haha:
|
tez mam w planach kupienie sobie tzw fotela dyrektorskiego :P
|
Ja bym bral cos innego :) Zeby mozna sie bylo do tylu wyciagnac ;)
|
Jak dla mnie, to ten fotelik nie spełnia podstawowych wymogów, a mianowicie brak regulowania wysokości podłokietników.
Przymierz się też do klęcznika - fajna sprawa. Mam w domu fotel i klęcznik. Zwłaszcza przy długim siedzeniu ten drugi jest dużo lepszy i mniej męczy kręgosłup. Co do skóry - też jestem na nie. Nie lubię - klei się to jak człowiek spocony czy w upalny dzień przysiądzie. |
Cytat:
Wiem że PiS wygrał i teraz Rydzyk ..... To jeszcze nie powód żeby tak od razu na kolana ;) Oczywiście że jak jesteś mocno wierzący to ja jestem za tobą, :taktak: Choć z moją wiarą to jest tak sobie :blee: Generalnie bliższe memu sercu są wartości chrześcijańskie niż parady pedalskie. Ale z tymi klęcznikami to bym nie przesadzał ;) :) |
Cytat:
Masz u mnie reputę. Mało tego. Masz u mnie 3 reputy. Coś koło rana będzie pierwsza.:D:D |
No to mam chyba jeszcze lepsiejszy fotelik i lepsiejsza cena...
Nieźle się też sprzedają. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74206675 |
Cytat:
temat bomba!!!! :D na czasie! - rozpadło mi się krzesełko :podbite: kupione na giełdzie samochodowej za 30 zł - więc do tej pory ze wstrząsu po stracie wychodzę || a teraz..... :jezyk: |
TO moze poszukamy NAJTANSZEGO super siedziska ;) sam jesten zainteresowany :)
|
ed, to Twoje miejsce komputerowe? tak szeroko sie rozsiadasz? :> :rotfl: (nol ofens :D )
a tak na powaznie - mam teraz skurzane fotele przy kompach (wczesniej mialem materialowe) i wole skore odchylanie siedziska to kwerstia osobista - ja nigdy z tego nie kozystam - mam zablokowane w pozycji pionowej regulacje podlokietnikow tez - dla mnie wystarczy jak da sie ustawic na rowni z blatem stolu i wtesy jest wyygodnie jeden upgrate jaki zapodaje do wszystkich foteli (co dziwne - im drozszy tym bardziej tego upgradu potrzebuje) to poduszka pod ledzwie przed kompem spedzam do kilkunastu godzin dziennie ;) aha - wartosobie od czasu do czasu pocwiczyc - grzbiet, kark... biceps triceps klata bieganie :rotfl: to juz niezaleznie ile czasu dziennie sie siedzi - po prostu dla zdrowia :) |
Cytat:
jak ktoś coś wypatrzy to temat zrobi się bardzo realny - rozmawiałem z Mikołajem - przyniesie mi sedzisko pod choinkę :D edit: wynoszę się chyba z tego miejsca, bo to drugie po piwnicy najzimniejsze miejsce w domu :) |
Cytat:
|
Cytat:
Dla CDRinfo jest chyba koło wczorajszego wieczora.... Administracja mi zrobiła koło pióra? Tak się wyświetla: Dałeś(aś) za dużo reputacji w ciągu ostatnich 24 godzin ;) Spróbuj ponownie później. :'( A SIWYYY czeka. Dajcie mu reputę póki co za mnie.:D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:52. |