Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Zabawy gimnazjalistów. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zabawy-gimnazjalistow-59757/)

para 13.12.2005 08:10

Zabawy gimnazjalistów.

Zdarzenie miało miejsce na przerwie w szkolnej toalecie, a wszystkiemu przyglądało się kilku kolegów - o tej bulwersującej sprawie z Kamiennej Góry informuje "Słowo Polskie - Gazeta Wrocławska".

Robili zdjęcia. Seks oralny uprawiali koledzy z klasy. Jeden pożyczał od drugiego drobne pieniądze, nie więcej jak 5 zł. Nie miał z czego oddać, więc pożyczający zaproponował, że może zapłacić w naturze. Na początku obaj traktowali to jako żart, ale w końcu dłużnik przyjął propozycję.

Sprawa wyszła na jaw, gdyż dwóch widzów zarejestrowało całe zdarzenie za pomocą telefonu komórkowego. Dyrekcja natychmiast zawiadomiła policję. Dokumenty trafiły do sądu dla nieletnich. 14- latek, który zaproponował stosunek, może mieć kłopoty. "Czyny lubieżne wobec osoby, która nie ukończyła 15 lat, są traktowane jak przestępstwo", mówi Jan Kiliszkowski, prawnik z Jeleniej Góry. Chłopcu grozi przeniesienie do ośrodka szkolno-wychowawczego.

"Kara nic nie pomoże", mówi Destina Tyblewska-Kubicz, psycholog. "Uczniowie potraktowali seks jak towar. Zamiast kary, powinni rozpocząć terapię, rozmowy z psychologiem, pedagogiem. Dla uczniów była to dobra zabawa, ale w świadomości pokrzywdzonego to zdarzenie pozostanie na całe życie".

Pagerus 13.12.2005 08:26

Hmmm... podobna sytuacja powinna mnie chyba nieco zaszokować... ale wiecie co? naprawdę smutne jest to, że tak w tej sytuacji nie jest... takie rzeczy w naszym kraju przestają mnie dziwić... sam czyn uważam za karygodny - myślę nieco podobnie jak ta psycholog, że zamiast kary, powinni rozpocząć terapię, rozmowy z psychologiem...
Ech... coraz mniej mi się to wszystko podoba... :(

Smartek 13.12.2005 09:32

:O :O :O :nie: :nie: :blee: :blee: :blee:
wiecie co? jestem w ich wieku, ale w zyciu bym nie wpadl na TAKI pomysl.. boze :|
oni na pewno nie byli z normalnych domow.. :|

Kris 13.12.2005 09:34

A gdzie do k...y nędzy rodzice??!!!!??!!??!!??!!

:klnie:

Może w rodzinie tak samo się spłaca długi... :blee:

Ale w sumie jak się dziwić... wczoraj koleżanka - nauczycielka powiedziała, że była z klasą w kinie - na akademii czy tam MAFie czy jakoś tam - młodzież ~16 lat... Film sie nazywał "Fuck... coś tam" (podobno jakiś szwedzki czy coś) i się piep...li non-stop :blee: i to pary gejowskie!! :| .... była w szoku i ma to jakoś zgłosić, ale jak k...a takie filmy mają puszczać młodzieży!! Nie ma k..a innych, piękniejszych!! :wow: To właśnie k...a tolerancja, pierd...a tolerancja dla gejów i lesbijek, wygłaszanie tych samych sloganów, publiczne obnoszenie się z tym, etc...

Sory, ale sam chcę mieć dzieci, a po tym co ostatnio się dzieje na świecie to kur...cy dostaję!!! ((

prometeusz 13.12.2005 09:42

dziwne te zabawy wymysla sobie mlodzierz :zygi:

Oktawian89 13.12.2005 10:31

:wsciekly: To jzu nawet nie jest śmieszne ... Z takimi to tylko do psychologa :| ej no sorry jakos mi sie nie chche wierzyć ze koles nie miał jak oddać 5 zł ... , a jak nie mial to mogl zapracować ! nie wiem koszyki przed supermarketem odnoscić do boksow czy cos ... dla chcacego nic trudnego :blee: I , że sie wogole zgodził trzeba twardo powedzieć zrobić loda za 5 zł bleehhhh ((
pozdro

ed hunter 13.12.2005 10:40

wczoraj się urodziliście, czy tylko udajecie? :|

było jest i będzie.

tatuś siedzi, mamusia daje dupy za wino, synek robi laskę za 5 złotych. :zygi:

Predi 13.12.2005 12:45

orgie na wycieczkach szkolnych to tez coraz czestszy przypadek..... swiat sie konczy.....

Ormianin 13.12.2005 13:24

szczerze mowiac jak chodzilem do podstawowki (lata 80-te) to pamietam taki przypadek ale z dziewczyna lat 15, ktora robila loda koledze z klasy przy aplauzie roznych widzow w podobnym wieku... zobaczyl to nauczyciel, sprawe zatuszowano szybko, jak okazalo sie ze ten kolega jest synem jakiegos partyjnego bonza wtedy... media poza tym nie naswietlaly takich spraw, byla cenzura, PRL, inne czasy

wtedy nikt nie mial kamer, a aparat jaki byl dostepny dla przecietnego czlowieka to byla smiena, AMI, zenit wiec nikt tego nie rejestrowal

polakT 13.12.2005 13:25

to sie nazywa bezstresowe wychowanie - inaczej gimnazjum :P.....

kraluk 13.12.2005 14:48

Masakra :\ :blee:

W takim wieku... No comment...

Smartek 13.12.2005 15:49

Cytat:

Napisany przez kraluk
Masakra :\ :blee:

W takim wieku... No comment...

wiek wiekiem - zobacz plec..

Predi 13.12.2005 15:56

Cytat:

Napisany przez Smartek
wiek wiekiem - zobacz plec..

wiek wiekiem, plec plcia, zobacz publicznosc...

Arcadio 13.12.2005 16:23

Za moich czasów to do kibla się chodziło na fajki albo piratami handlować. Żeby chociaż z koleżanką... bleee....

Smartek 13.12.2005 16:23

Cytat:

Napisany przez Predi
wiek wiekiem, plec plcia, zobacz publicznosc...

a co mieli robic?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:38.