![]() |
Cytat:
|
Ludzie mówicie o piractwie a zastanowiło was czasem to:
1. Po co komuś porada jak wypalić obraz gry zabezpieczonej, jak się domyślam znikoma cześć tych osób chce zrobić kopie bezpieczeństwa gry zakupionej legalnie. 2. Wszystkie te porady wręcz namawiają do tego aby zostać piratem, dla mnie jest to normalnie paradoks. 3. Jeśli TY kogoś oskarżasz o piractwo bo chce sobie odpalić grę ściągniętą z sieci, to jak by tak przejrzeć Twój komputer to ile by było na nim oprogramowania legalnego a ile tego, jak to nazywają pirackiego !. Więc jak kogoś nazywasz piratem to najpierw zastanów się kim TY jesteś. Bo nie wierzę aby na choć jednym kompie były wszystkie programy tak naprawdę kupione i ze spokojnym sumieniem zainstalowane. Bo tak naprwadę to mnie doprowadza do furi GOSTEK wytykający komuś piractwo. Jak by to on był takim świetoszkiem. |
Jeżeli to by nie był mirror to by napisał mam obraz o nazwie .... a nie wersje? jak mozne miec inne wersje obrazu robionego alcoholem w domu ??
|
a skad wiesz ze to mirror, tez sciagales ten sam obraz:)
|
Cytat:
Pozdrawiam! |
Wiadomo, POP T2T i obraz
siemonko, mam problem ze skojarzeniem sposobu na nagranie 3 spatchowanej plytki. pls o pomoc. rafal.strong@interia.pl (mam te wersje mir-popt2tpt na 3 CD)
|
do tego trzeba DTv4 i trzeba sie powbawic z starforcem ijak to sie mowi fuck in :D wiec musisz zrobic odlaczenie Dis. CD-rom oraz trzeba pomieszac troche zapraszam jesli chodzi o T2T(na plyte nagrywasz mdf nie trzeba przerabiac :) )
|
czy ktoś z was może dać mi linka do tego patcha bo jakiś znalazłam na forum ale nie działa :(
|
@Mnich tak mówię właśnie o tym programie do patchowania, tylko wydaje mi się że do każdej gry jest odpowiedni patchtool (jeżeli oczywiście został wydany). A skoro już udało się komuś (nie tylko mi) wypalić obraz zabezpieczony SF 3.6 i tak wykonana kopia nie ma problemów z uruchomieniem więc nie pozostaje nic innego jak tylko próbować.
.Pozdro. |
Tak, ja używałem Patcha chyba przeznaczonego dla KingKonga, No ale to co napisałeś Yarozelsky napawa mnie optymizmem bo nec 3540a to, to samo co nec3500AG (chyba). Czyli prędkość nagrywania też by odgrywała jakąś rolę ? Bo mi alcohol na Platinumce 52X, najmnieszą prędkość nagrywania pokazał 8x, (największą 48x), w instrukcji było aby nagrać 4x, a ja nagrałem najmniejszą dostępną (czyli 8x). I było to samo co na cd-RW.
|
Cytat:
|
Witam ,w/w sposobem da sie wypalic poprawnie obraz płyty zabezpieczonej StarForce 3.6.10.03,przynajmniej mnie sie udało na Cd Sony i nagrywarce Nec 3540A [nagrywałem X32]
|
Kita, nie pójdzie jest to samo, czy RW czy normalne CD, czy spatchowane czy nie tak samo się zachowuje. Daje sobie z tym spokój.
|
Jest to Cold War
|
Uaktualnienie Biosu nic nie da. Jaka to gra/program ??
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:30. |