Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Co pod choinke? cz2. (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-choinke-cz2-60189/)

Maddie757 18.01.2019 12:39

Cytat:

Napisany przez Zetoxa (Post 1415495)
Dostałem pod choinkę czytnik e-booków :spoko:
i sporo dobrych książek w nim:taktak:
nic tylko czytać i czytać :czytaj:

Świetny prezent:wow: Ja w tym roku dostałam świetną książkę dlatego przez resztę świąt rodzina praktycznie mnie nie widziała:) Czytnik chyba sama będę musiała sobie podarować.

Gumbas32 16.01.2019 17:11

Dla mnie najlepszym prezentem na święta jest to, ze mogę sobie chwilę odpocząć.

Jojo90 15.01.2019 22:25

Kupowałam ksiązki bo cała rodzina czyta, zachwyceni

misiozol 26.12.2018 13:04

Ja dostalem zestaw besprzewodowy do VR vive , koniec z kablami :jupi:

Jarson 26.12.2018 01:24

Cytat:

Napisany przez Zetoxa (Post 1415495)

Żebyś wiedział, ile książek mam jeszcze zaległych... Czasem jak jakąś ciekawą i krótką dorwę, to od ręki idzie, ale ogólnie dość niewiele w ostatnich latach czytam i to się mści niemiłosiernie. Nie mogę się zebrać żeby dokończyć "W poszukiwaniu straconego czasu" (chciałem wiedzieć, czemu uważają tę pozycję za arcydzieło literatury, rzeczywiście dobra lektura, ale dość ciężko się czyta i obecnie jestem już dłuugo na trzecim tomie), już z półtora roku temu kupiłem sobie The Hitchhiker's Guide to the Galaxy i tak sobie leży na półce, poza tym jest sporo rzeczy, które mnie zaciekawiły i myślałem nad kupnem/pożyczeniem ale po co, skoro utknąłem tutaj :P

Mikołaj przyniósł mi wspomnianą już wcześniej latarkę (świeci niesamowicie, jak za tę cenę polecam bardzo, nie widziałem jeszcze tak mocnego modelu w cenie poniżej 100 zł, ba - poniżej 200). Do tego jeszcze - i to cieszy mnie jak małe dziecko - kij snookerowy :D Po pierwsze dobrze mieć własny, bo każdy pracuje nieco inaczej i biorąc jakiś w klubie traci się na precyzji - szczególnie jeśli chodzi o rotacje (różne tipy). Po drugie można ćwiczyć w domu nawet jeśli nie ma się stołu snookerowego - ot choćby ćwicząc składanie się i celowanie w ucho kubka do kawy - to wyrabia precyzję (i cieszy żonę, bo żony lubią nowe kubki w miejsce starych, rozbitych) :fiu:

joujoujou 25.12.2018 23:28

Ja dostałem robotę przy mitsu. :haha:

Zetoxa 25.12.2018 21:15

malaczarna 29.12.2005 17:56

Cytat:

Napisany przez malaczarna
a ja dalam prezent mojej rodzinie:) stracilam przytomnosc podczas skladania zyczen:/

raczej nerwy i przemeczenie:) tydzien nie spalam i nie jadlam:)

Ice 27.12.2005 11:43

Generalnie w związku że wyprowadziłem sie we wrzesniu i zamieszkałem z moim KOCHANIE dostalismy raczej wspólne prezenty, ktore napewo nam sie przydadza. A co to bylo to chyba nie wazne. Wazna i najwazniejsza jest PAMIĘĆ o kims bliskim i mozliwosc spedzenia tych dni z rodzina. :)

nimal 27.12.2005 10:29

radoche Corki jak dostala maskotke wieksza od siebie :D
buzi od Zony jak w znanym sobie prezencie znalazla malego bonusa :D
a tradycyjny prezent sam sobie kupilem - dwa filtry do aparatu i oslone przeciwsloneczna :D

Patrix 25.12.2005 20:31

Cytat:

Napisany przez malaczarna
a ja dalam prezent mojej rodzinie:) stracilam przytomnosc podczas skladania zyczen:/

ojoj - ale to chyba z przejęcia ?

malaczarna 25.12.2005 19:47

Maciej 25.12.2005 19:25

radość dzieci gdy w pośpiechu rozrywały paczki z prezentami...:)

Remix 25.12.2005 18:52

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Jak na moje oko to jest prosta i obecnie ;) Ale lekarze zawsze mówią, że powiniem to zrobić i chyba mają na myśli inny sposób ;)

Witam!

Dopoki mozesz pic wodke i powietrze wydychac nosem to nic sie nie dzieje:) a lekarze... oni by zawsze cos dlubali :)

woitas 25.12.2005 17:39

dostałem fajne klapcie i 100***8364;... w sumie w sam raz ^_*

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:47.