![]() |
Co pod choinke? cz2.
Witam!
Nie wiem jak wy - ja juz po kolacji i po.. prezentach.. by kontynuowac tradycje forumowo-swiateczna zapoczatkowana przez kizia (;)) stworzylem ten temat.. ^_^ co ciekawego otrzymaliscie od rodzinki? ja dostalem mnostwo slodyczy (mniam :D), troche ubranek by miec w czym zima chodzic itp. niestety, w tym roku troche gorzej niz rok temu - swieta spedzalem jedynie z rodzicami, ale atmosfera byla ok :) pozdro ;) |
ja dostalem zyczenia przy lamaniu sie oplatkiem...:)
|
Cytat:
ale.. zapomnialem o nich :niepow: |
w tym roku nie było choinki, wczoraj skończyłem remont chaty :/ ale prezenty były, ubrania, słodycze ...
|
Ja również dostałem życzenia od rodzinki i zarcia na caly tydzien;D
A tak poza tym nic ... Jesli ktos ma nadzianych rodzicow to niech sie chwali ... po to jest ten topic;D |
Ja dostałem trochę ciuchów i tony słodyczy :D
Życzenia również były :) |
Majtki, paste do zębów, słodycze i scyzoryk :)
Byli u mnie dziadki, miła atmosfera ;p |
Ja dostałem miłą atmosferę, moc życzeń i uśmiech 5-cio miesięcznej siostrzenicy :) Reszta się nie liczy.
|
Prezenty to dodatek
a najważniejsze to wspaniałe życzenia świąteczne od dzieci i kochanego wnucia Mateuszka nie wiem jak dla kogo: ale mi to najwspanialszy prezent,że w ten dzień Bożego Narodzenia można być z bliskimi , których się kocha i razem cieszyć się z nimi Świętami Oj mały prezencik też dostałem |
najlepszy prezent to 5 par skarpetek :D
|
Cytat:
Abstrahujac od tematu... swiateczna ciepla atmosfera sie najbardzej liczy |
Cytat:
|
a ja zyczenia imieninowe:) i swiateczne :D
kase i ciucha:D skromnie ale zawsze cos:) |
Cytat:
Cytat:
|
a ja dostalem dzisiaj troszke wqrw***ia na swieta ;]
do tego troszke zyczen i tyle... ogolnie w tym roku swieta dla mnie byly do kitu... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:26. |