Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Podsumowanie 2005 roku (https://forum.cdrinfo.pl/f5/podsumowanie-2005-roku-60336/)

Zetoxa 09.01.2006 10:25

u mnie trzy pozytywy w 2005roku:
1. uciekliśmy z rodzinką z tonącego okrętu :)
2. uciekliśmy z rodzinką z tonącego okrętu :)
3. uciekliśmy z rodzinką z tonącego okrętu :)

malaczarna 08.01.2006 12:53

Cytat:

Napisany przez Divxtom
Ja też miniony rok zaliczam do pozytywnych.
Urodził mi się syn :serdusz:

Gratulacje:)

koza59 08.01.2006 01:51

Śmierc Jana Pawła II

czero 03.01.2006 18:46

Cytat:

Napisany przez Divxtom

No to gratulacje !!!! :piwo:

Teraz to pewnie oczko w glowie tatusia ;p :)

Divxtom 03.01.2006 18:40

Ja też miniony rok zaliczam do pozytywnych.

czero 03.01.2006 18:27

Ja musze przynzac ze rok 2005 z pewnoscia zalicze na plus. Na poczatku roku poznalem cudowna dziewczyne, z ktora jestem do dzisiaj :serdusz: :).
Oprocz tego byl wakacyjny wyjazd do Anglii, wiec przywiozlem do kraju co nieco funtow.
Generalnie pozytywnie :) :spoko:

Divxtom 03.01.2006 18:23

Cytat:

Napisany przez pawelblu
...nie zadowala mnie to, ze naciaga sie demorkacje probujac uchwalac przepisy szczegolne, podyktowane dorazna sytuacja polityczna (stanowisko prezydenta w Warszawie, a dokladnie komisarza, ktory jako czlowiek mianowany, nie wybierany, bedzie mogl urzedowac nawet 1/3 kadencji prezydenta, bez jakiegokolwiek mandatu mieszkancow). To jest kolejny przyklad odwracania sie od demokracji na ktora to tak sie wszyscy w momentach wznioslych powoluja. To jest tragiczne i zenujace.

A zmiany w KRRiTV to czemu miały służyć ??? IMHO tylko szybkiej zmianie ludzi w obsadzie na prawicowych - zrobiono to jednak pod pretekstem oszczędności w państwie :wow:

Burak_PL 02.01.2006 21:52

Pozytywy :
-udany pierwszy rok w LO
-dużo zdrowia (co sie nie zdarzyło daaawno )
-fajne wakacje
-roczek na froum :)
-stałe łącze :)
-wytrwałem w abstynencji do 17 :) (jeszcze pare miechów)

Negatywy:
-smierć J.P II
-zawiodłem sie na kumplach (niby przyjaciołach) :(

prometeusz 02.01.2006 14:12

generalnie na +

ro29 02.01.2006 14:05

Cytat:

Napisany przez woitas
kupiłeś nagrywarkę cdrw w dobie napędów dvd?
jak na mój gust, to jest to raczej big - :respect:

co do dalszej części to masz rację.

Witam !
Więc tak - po pierwsze - w mojej wypowiedzi fakt kupna nagrywarki nie był plusem samym w sobie - był powodem tego, że mając problemy, pojawiłem się dzięki na Forum CDRinfo - i ... już zostałem :slonik: - a to właśnie uważam za plus 2005 roku !!

Aczkolwiek - nie uważam że kupno nagrywarki CDRW w dobie napędów DVD to jakiś minus - z kilku powodów. Po pierwsze - każda modernizacja kompa ma mniejszy lub większy sens - w tym przypadku dołożenie nagrywarki, której przedtem nie miałem - uznaję za sensowną rozbudowę. A raczej kupno nagrywarki DVD nie miało by dla mnie sensu - z tego względu, że praktycznie nie używałbym jej do nagrywania płyt DVD - bo mój komputer jest do tego zdecydowanie za słaby. Może jedynie miało by to taki sens, że nie musiałbym kupować później napędu DVD. Ale ten akurat kupiłem ponad pół roku po kupnie nagrywarki.
A już tak ogólnie - nie każdy musi kupować coś co jest na topie itd. - bo może np. tego nie potrzebuje, nie stać go, lub po prostu woli etapami podążać za nowościami (wiem, wiem - w takiej opcji zawsze będzie w tyle - ale czasem jest to nawet sensowne ;)

Pozdrawiam
ro29

joujoujou 01.01.2006 00:29

Mimo pewnych problemów rodzinnych generalnie mijający właśnie rok z radością zaliczam do bardzo udanych, zarówno pod względem zawodowym, jak i prywatnym. :D

O szczegółach nie mogę pisać, może przeczytać ten, co nie powinien. :niepow:

malaczarna 30.12.2005 11:47

Cytat:

Napisany przez ro29
Witam !
Tak jak obiecałem - dodaję to co mi się przypomniało - a uświadomiła mi to @malaczarna - otóż w 2005 roku kupiłem nagrywarkę CDRW, a następnie .....zaistniałem na niniejszym Forum !!!!
I jest to zdecydowany plus poprzedniego roku :) :) :)

ro29

ja tez mam kolejny plus:) cos uswiadomilam koledze:)

woitas 30.12.2005 08:42

Cytat:

Napisany przez ro29
Witam !
Tak jak obiecałem - dodaję to co mi się przypomniało - a uświadomiła mi to @malaczarna - otóż w 2005 roku kupiłem nagrywarkę CDRW, a następnie .....zaistniałem na niniejszym Forum !!!!

ro29

kupiłeś nagrywarkę cdrw w dobie napędów dvd?
jak na mój gust, to jest to raczej big - :respect:

co do dalszej części to masz rację.

ed hunter 30.12.2005 03:18

podsumowanie??? - gówno warty, najgorszy jaki pamiętam, to nie jest subiektywna ocena - tak na papierze wychodzi.

ro29 30.12.2005 02:56

Witam !

ro29

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:48.