![]() |
u mnie trzy pozytywy w 2005roku:
1. uciekliśmy z rodzinką z tonącego okrętu :) 2. uciekliśmy z rodzinką z tonącego okrętu :) 3. uciekliśmy z rodzinką z tonącego okrętu :) |
Cytat:
|
Śmierc Jana Pawła II
|
Cytat:
Teraz to pewnie oczko w glowie tatusia ;p :) |
Ja też miniony rok zaliczam do pozytywnych.
Urodził mi się syn :serdusz: |
Ja musze przynzac ze rok 2005 z pewnoscia zalicze na plus. Na poczatku roku poznalem cudowna dziewczyne, z ktora jestem do dzisiaj :serdusz: :).
Oprocz tego byl wakacyjny wyjazd do Anglii, wiec przywiozlem do kraju co nieco funtow. Generalnie pozytywnie :) :spoko: |
Cytat:
|
Pozytywy :
-udany pierwszy rok w LO -dużo zdrowia (co sie nie zdarzyło daaawno ) -fajne wakacje -roczek na froum :) -stałe łącze :) -wytrwałem w abstynencji do 17 :) (jeszcze pare miechów) Negatywy: -smierć J.P II -zawiodłem sie na kumplach (niby przyjaciołach) :( |
generalnie na +
|
Cytat:
Więc tak - po pierwsze - w mojej wypowiedzi fakt kupna nagrywarki nie był plusem samym w sobie - był powodem tego, że mając problemy, pojawiłem się dzięki na Forum CDRinfo - i ... już zostałem :slonik: - a to właśnie uważam za plus 2005 roku !! Aczkolwiek - nie uważam że kupno nagrywarki CDRW w dobie napędów DVD to jakiś minus - z kilku powodów. Po pierwsze - każda modernizacja kompa ma mniejszy lub większy sens - w tym przypadku dołożenie nagrywarki, której przedtem nie miałem - uznaję za sensowną rozbudowę. A raczej kupno nagrywarki DVD nie miało by dla mnie sensu - z tego względu, że praktycznie nie używałbym jej do nagrywania płyt DVD - bo mój komputer jest do tego zdecydowanie za słaby. Może jedynie miało by to taki sens, że nie musiałbym kupować później napędu DVD. Ale ten akurat kupiłem ponad pół roku po kupnie nagrywarki. A już tak ogólnie - nie każdy musi kupować coś co jest na topie itd. - bo może np. tego nie potrzebuje, nie stać go, lub po prostu woli etapami podążać za nowościami (wiem, wiem - w takiej opcji zawsze będzie w tyle - ale czasem jest to nawet sensowne ;) Pozdrawiam ro29 |
Mimo pewnych problemów rodzinnych generalnie mijający właśnie rok z radością zaliczam do bardzo udanych, zarówno pod względem zawodowym, jak i prywatnym. :D
O szczegółach nie mogę pisać, może przeczytać ten, co nie powinien. :niepow: |
Cytat:
|
Cytat:
jak na mój gust, to jest to raczej big - :respect: co do dalszej części to masz rację. |
podsumowanie??? - gówno warty, najgorszy jaki pamiętam, to nie jest subiektywna ocena - tak na papierze wychodzi.
|
Witam !
Tak jak obiecałem - dodaję to co mi się przypomniało - a uświadomiła mi to @malaczarna - otóż w 2005 roku kupiłem nagrywarkę CDRW, a następnie .....zaistniałem na niniejszym Forum !!!! I jest to zdecydowany plus poprzedniego roku :) :) :) ro29 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:48. |