![]() |
najpierw zainstaluj alcochol i sprubuj uruchomic,
Dopiero jak bedzie dzialal instaluj daemona. No i jak masz jakies inne wirtualne napedu np z clona czy nerona to je powylanczaj i dopiero instaluj |
ale chodzi o to ze nie odinstalowywalem i cos sie skonocilo(nie mam pojecia od czego) bo nic nie majstrowalem,wiec odinstalowalem i nie ma sladow ani dyskow, ani zadnych komunikoato, przy ponownej instalacji tez bez błedow, ale gdy chce uruchomic programy mam takie komunikaty. poza tym sprawdzalem te drivery tych programow i nic nie mam z daemona cos chyba alcohoal znalalem,po usunieciu i powtornej instalacji byl ten sam sterownik i ten sam komunikat
|
Przed odinstalowaniem tych programów, zawsze trzeba deaktywować wirtualne napędy aby nie przypisane sterowniki do nich nie mieszaly w systemie.
-czyszczenie rejestru tutaj...http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...highlight=usun |
Problem z Alcoholem120% i Daemon'em
Mam problem z wyżej wymienionymi programami,poinstalacji w alcoholu wyskakuje mi blad: Załadowanie sterowników programu Alcohol nie powiodło sie! Opcje emulacji i domyslny interfejs kontroli urzadzen nie bedzie dostepny! a daemonie : Virtual driver SCSI not detected. Czy ktos wie jak to naprawic, jak odinstalowac te sterowniki o ktore chodzi zeby czegos nie spaprac. z gory dzieki za podpowiedzi
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:53. |