Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray

Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray Forum związane z tematem zabezpieczania płyt i ich odbezpieczania :) Nie dotyczy zabezpieczeń filmów DVD (dział DVD Video).

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 03.01.2006, 12:52   #1
maxin
Nowy na forum

Data rejestracji: 03.01.2006
maxin w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Problem z Alcoholem120% i Daemon'em

Mam problem z wyżej wymienionymi programami,poinstalacji w alcoholu wyskakuje mi blad: Załadowanie sterowników programu Alcohol nie powiodło sie! Opcje emulacji i domyslny interfejs kontroli urzadzen nie bedzie dostepny! a daemonie : Virtual driver SCSI not detected. Czy ktos wie jak to naprawic, jak odinstalowac te sterowniki o ktore chodzi zeby czegos nie spaprac. z gory dzieki za podpowiedzi
maxin jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 03.01.2006, 13:10   #2
Maciej
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 31.12.2002
Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Maciej niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Przed odinstalowaniem tych programów, zawsze trzeba deaktywować wirtualne napędy aby nie przypisane sterowniki do nich nie mieszaly w systemie.

-czyszczenie rejestru
tutaj...http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...highlight=usun
Stary 03.01.2006, 13:48   #3
maxin
Nowy na forum

Data rejestracji: 03.01.2006
maxin w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
ale chodzi o to ze nie odinstalowywalem i cos sie skonocilo(nie mam pojecia od czego) bo nic nie majstrowalem,wiec odinstalowalem i nie ma sladow ani dyskow, ani zadnych komunikoato, przy ponownej instalacji tez bez błedow, ale gdy chce uruchomic programy mam takie komunikaty. poza tym sprawdzalem te drivery tych programow i nic nie mam z daemona cos chyba alcohoal znalalem,po usunieciu i powtornej instalacji byl ten sam sterownik i ten sam komunikat

Ostatnio zmieniany przez maxin : 03.01.2006 o godz. 13:52
maxin jest offline  
Stary 03.01.2006, 15:28   #4
prometeusz
Guru

Data rejestracji: 07.01.2003
prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>prometeusz ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
najpierw zainstaluj alcochol i sprubuj uruchomic,
Dopiero jak bedzie dzialal instaluj daemona.
No i jak masz jakies inne wirtualne napedu np z clona czy nerona to je powylanczaj i dopiero instaluj

prometeusz jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: