![]() |
Bartus.wieczore - ale ulef jest lepszy i tez wymazuje wszystko,wiec z niego radzilbym korzystac ;)
|
Hej Ludzie pom***243;***380;ciie!! Chodzi W***322;asnie o ten programik MEMORY CARD KILLER !! Dajcie Krok po kroku jak go wypali***263; na p***322;ytce na jakiej (Czy na CD czy DVD) I pozniej jak w Swapie to podmieni***263; i Jakie Tam Kolejno Opcje Wciska***263; !! Czekam za Wasz***261; Pomoc***261; z G***243;ry Dziekuje !!
|
ja niestety jeszcze nie zrobiłem tej karty ponieważ nie mogę skopiować jednego pliku z wirtualnego obrazu tak jak mi napisałeś, wyskakuje mi błąd
|
oki dzia:)
|
Cytat:
Nagraj narazie sobie uLaunchELFa (w TEN sposób). |
dobra to jeshcze raz co mam nagrac na CD - LaunchELF??Tak??a na kapie te 2 pozostale programy??czy jak??sory ze jestem taki ubec ale mowie do konsol to ja zielona ... jestem:/
|
Cytat:
LaunchELF jest managerem plików, PS2Browser może nie widzieć karty, ale "lanczelf" powinien. Skoro chcesz coś zrobić na MC to musisz przecież widzieć co na niej jest, prawda? Nie rozumiem Twojego pytania, nadal. Hmm... Nie wiesz jak uruchomić program na PS2, tak? Z HDD, z płyty lub MC. Skoro masz PSXMC to w grę wchodzi tylko HDD lub nagrana płyta z programem. Przecież to logiczne :ysz: |
Cytat:
|
Cytat:
|
dzia:)a moglbys mi wytlumaczyc co mam z tymi programikami dokladnie zrobic??:)ja do konslo to lama jestem:(proshe o wyrozumialosc:)
|
Ilość załączników: 2
Właśnie sobie przypomniałem...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ta stronka cos mi nie pykla;(
|
Cytat:
PS2Scene.org |