| andrzejj9 |
12.01.2006 23:07 |
Cytat:
Napisany przez mp666
[url]edit
poza tym czy naprawdę wierzysz we wszystko co przeczytasz ?
|
Widziałem ludzi podnoszonych w powietrzu na palcach, lyżeczki przyklejane do ciała, strzały (z grubego) drewna lamane w powietrzu jedynie siłą woli, osoby na odległość diagnozujące dokładny stan zdrowia innych wraz z przebytymi w całym życiu chorobami, osoby potrafiące zajrzeć do głowy innej osoby i dokładnie określić osobowość, przebyte emocje i ewentualne problemy psychiczne, miałem do czynienia z osobami bardzo precyzyjnie przewidującymi przyszłość, widziałem inne mówiące podczas hipnozy o rzeczach, z którymi nigdy nie miały nic wspólnego, a które potem okazywały się prawdą. Spotkałem się z leczeniem na odległość jedynie za pomocą umysłu, także chorób uznawanych za współczesną medycynę za nieuleczalne, miałem do czynienia z osobami potrafiącymi podróżować poza ciałem i dokładnie opisującymi sytuacje, podczas których nie były obecne, ludzi z intuicją, która ratowała im życie..
W życiu wiele jest rzeczy, których na pierwszy rzut oka nie rozumiemy. A nie rozumiemy, dlatego, że powszechnie rozumiana nauka i to, co "możliwe" po prostu nie potrafi wyjaśnić ich istnienia. Kwestią nie jest zadawanie pytania, czy one istnieją, ale czy potrafimy jest dostrzegać.
|