Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 12.01.2006, 21:33   #1
Calme
West Coast Player
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 07.01.2005
Calme zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Egzorcyzmy

Dla osob, ktore ogladaly film Egzorcyzmy Emily Rose >
Obejrzalem przed chwila ten film i jestem pod bardzo duzym wrazeniem moze nie efektow i samej gry - ale wogole istoty zagadnienia poruszanej w tym filmie co wiecej dokopalem sie do pliku w formacie real na ktorym przedstawiono zdjecia prawdziwej osoby na ktorej wzorowano caly film - byla ona opetana sa tam zdjecia jak wyglada podczas egzorcyzmow i jak mowi - przerazajace.....
Podaje link (w Firefoxie + real alternative nie dziala - chodzi tylko w IE przynajmniej u mnie ) ciekaw jestem waszych opinii.....

Tasma z prawdziwym nagraniem

Trumnę wykopano 2 lata po śmierci Anneliese....po co?Otóż pewna dziewczyna,która mieszkała nie tak daleko twierdziła,że Anneliese przyśniła się jej w nocy(ta dziewczyna NIGDY nie spotkała Anneliese)i powiedziała,żeby odkopano jej ciało i jeśli okaże sie,że w 2 lata po jej śmierci jej zwłoki będę nie rozłożone,ale w będą w dobrym stanie,to będzie to ostatecznym dowodem na to,że Bóg istnieje a jej opętanie było prawdziwe...Tak to wygląda w skrócie-Wykopano więc tę trumnę,ale niestety nie dopuszczono do zwłok ani tej dziewczyny ani też RODZICÓW!!!,twierdząc,że ciało jest w straszliwym stanie...Więc nikt nie zobaczył ciała Anneliese oprócz szeroko rozumianego słowa "Działaczy"...ponoć grabarze,z którymi przeprowadzany jest wywiad twierdzili,że słyszeli rozmowę właśnie tych działaczy i przytaczają słowa " to nie może wyjść na światło dzienne,nikt nie może o tym wiedzieć..."ile w tym prawdy?Chyba się nigdy nie dowiemy...Pozdrawiam

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 12.01.2006, 21:53   #2
pops
Zdezorientowany
Zlotowicz

Data rejestracji: 08.05.2005
pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
ja wiem ile w tym prawdy, w tym nie ma prawdy. no, może ewentualnie któreś imie może być prawdziwe. a w strefie 11 z tvn to myślisz, że opowiadają tam prawdziwe historie ? ściema i tyle, albo sprawna reklama filmu, albo komuś się nudziło i nagrał to aby ludzie się zastanawiali, albo jakiś schizofrenik coś gdzieś "zobaczył'.
pops jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.01.2006, 21:55   #3
Calme
West Coast Player
CDRinfo VIP

Cytat:
Napisany przez mp666
ja wiem ile w tym prawdy, w tym nie ma prawdy. no, może ewentualnie któreś imie może być prawdziwe. a w strefie 11 z tvn to myślisz, że opowiadają tam prawdziwe historie ? ściema i tyle, albo sprawna reklama filmu, albo komuś się nudziło i nagrał to aby ludzie się zastanawiali, albo jakiś schizofrenik coś gdzieś "zobaczył'.
w 75 roku byl krecony reportaz wiec wtedy TVN nie bylo i raczej pod publiczke tego nie krecili bo z tego co zrozumialem to byly materialy ksiedza, ktory to robil i tez z duzymi oporami zgodzil sie ujawnic - co do oceny kazdy ma inny pnkt widzenia i nie neguje tego - aczkolwiek uwazam, ze rzeczy takie dzieja sie nie mozna udawac, ze nie istnieje wogole problem....
Stary 12.01.2006, 22:05   #4
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez mp666
A skąd taka pewność? Miałeś okazje samemu zweryfikować chociaż niektóre z rzeczy, które negujesz, czy po prostu kierujesz się.. sam właściwie nie wiem czy, ale powiedzmy "powszechnym rozumieniem"..?

Wiesz mi, że ten świat nie jest tak materialny i oczywisty, jak niektórym mogłoby się wydawać..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.01.2006, 22:17   #5
pops
Zdezorientowany
Zlotowicz

pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>pops jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
[...] ten świat nie jest tak materialny i oczywisty, jak niektórym mogłoby się wydawać..
jakoś ja jeszcze się nie miałem okazji o tym przekonać.
Cytat:
Napisany przez ed hunter
e ja to przeżywam codziennie rano, przed wstanięciem wacka na baczność
można by o tym coś nakręcić, może w tvn pokażą , ale to chyba późno w nocy pójdzie.
Stary 12.01.2006, 22:18   #6
Calme
West Coast Player
CDRinfo VIP

Historia

Mp666 - a to jak wytlumaczysz ?
"
W czasie modlitw dokonywano nagrań (istnieje aż 51 taśm).
Część z nagrań, zwłaszcza głosy demoniczne (Anneliese mówiła sześcioma różnymi męskimi głosami), wykorzystano jako fragmenty ścieżki dźwiękowej w filmie"

Miala podpiety modulator ?

Ostatnio zmieniany przez Calme : 12.01.2006 o godz. 22:23
Calme jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.01.2006, 22:48   #7
pops
Zdezorientowany
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez Calme
[...]Miala podpiety modulator ?
http://media.spikedhumor.com/531/imp...n_standup..wmv
filmik wzięty z działu humor.
nie wiem co ona akurat miała a czego nie miała, ale nadal twierdzę, że albo całość jest oszustwem, albo ona jest psychicznie chora.

edit
poza tym czy naprawdę wierzysz we wszystko co przeczytasz ?

Ostatnio zmieniany przez pops : 12.01.2006 o godz. 22:50
Stary 12.01.2006, 21:59   #8
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
e ja to przeżywam codziennie rano, przed wstanięciem wacka na baczność
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.01.2006, 22:02   #9
malaczarna
Guru

Data rejestracji: 05.06.2005
malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
Cytat:
Napisany przez Calme
Dla osob, ktore ogladaly film Egzorcyzmy Emily Rose >
Obejrzalem przed chwila ten film i jestem pod bardzo duzym wrazeniem moze nie efektow i samej gry - ale wogole istoty zagadnienia poruszanej w tym filmie co wiecej dokopalem sie do pliku w formacie real na ktorym przedstawiono zdjecia prawdziwej osoby na ktorej wzorowano caly film - byla ona opetana sa tam zdjecia jak wyglada podczas egzorcyzmow i jak mowi - przerazajace.....
Podaje link (w Firefoxie + real alternative nie dziala - chodzi tylko w IE przynajmniej u mnie ) ciekaw jestem waszych opinii.....

Tasma z prawdziwym nagraniem

Trumnę wykopano 2 lata po śmierci Anneliese....po co?Otóż pewna dziewczyna,która mieszkała nie tak daleko twierdziła,że Anneliese przyśniła się jej w nocy(ta dziewczyna NIGDY nie spotkała Anneliese)i powiedziała,żeby odkopano jej ciało i jeśli okaże sie,że w 2 lata po jej śmierci jej zwłoki będę nie rozłożone,ale w będą w dobrym stanie,to będzie to ostatecznym dowodem na to,że Bóg istnieje a jej opętanie było prawdziwe...Tak to wygląda w skrócie-Wykopano więc tę trumnę,ale niestety nie dopuszczono do zwłok ani tej dziewczyny ani też RODZICÓW!!!,twierdząc,że ciało jest w straszliwym stanie...Więc nikt nie zobaczył ciała Anneliese oprócz szeroko rozumianego słowa "Działaczy"...ponoć grabarze,z którymi przeprowadzany jest wywiad twierdzili,że słyszeli rozmowę właśnie tych działaczy i przytaczają słowa " to nie może wyjść na światło dzienne,nikt nie może o tym wiedzieć..."ile w tym prawdy?Chyba się nigdy nie dowiemy...Pozdrawiam

ja uwazam ze w tym jest duzo prawdy.
edit:
wierze w istnienie Boga, a co sie laczy to i w istnienie szatana,ktory potrafi opetac.

Ostatnio zmieniany przez malaczarna : 12.01.2006 o godz. 22:21
malaczarna jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 12.01.2006, 22:27   #10
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
ide spac, bo to nie środek tygodnia a zapuszczam iron maiden rock in rio
muza zupełnie bez szatana.
Stary 13.01.2006, 00:15   #11
Desden
-=Advokat^Diabła=-

Data rejestracji: 14.02.2005
Desden zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
No to na bank David Copperfield jest szatanem
Stary 13.01.2006, 12:08   #12
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Cool

zobaczcie na cień

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.03.2020 o godz. 19:22
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: