![]() |
problem z nagrywaniem płyt CD
Witam
mam problem z nagrywaniem płyt przez program alcohol 120%, po nagraniu płyty pokazuje mi, że sysytem windows nie może czytać z tego typu dysku, i że dysk jest niesformatowany. A płyty cd mam normalnego formatu pod system windows. O co tu chodzi??? |
A obrazy, które nagrywasz działają w napędzie wirtualnym?
|
Obrazy które nagrywam to filmy śćiągnięte przez bearshare z internetu i na ALplajerze chodzą bez problemów a gdy je nagram na płyte i chcę je obejżeć to właśnie taki komunikat mi sie pokazuje,czyżby płyty CDR były złe,albo ja coś przy nagrywaniu knoce,jeżeli ktoś wie o co tu chodzi to prosiłbym o pomoc.
pozdrawiam |
Nie pomagamy zlodziejom, kup a nie sciagasz
|
A od kiedy Alcohol nagrywa pliki z rozszerzeniem *.avi ??? :haha:
|
Jeżeli alcohol120% nie nagrywa rozszerzenia avi to napisz mi jaki program to robi bo mam też program CDclone i po nagraniu dzieje się to samo.
|
Oooo
Opcja szukaj :P Nero Burning Rom na przykład to robi :P |
Witam
ściągłem nero burning i filmy mi się nagrywają ale bez napisów co mam zrobić żeby napisy nagrywały mi się razem z filmem,zaznaczam że napisy mam razem z filmem. pozdrawiam |
Cytat:
proponuje ten wątek...http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/how...hp?sm=nero/iso |
a napisy wrzuciłeś razem do nagrania
i w playerze musisz je włączyć ,bo niby jak mają się wyświetlać |
Witam
Jeszcze mam jeden problem,ściągnełem sobie program nero Demo 7.0.1.4 i nie mogę go zajnstalować bo potrzebny mi jest nr.seryjny,czy ktoś wie jak go zdobyć. pozdrawiam i dziękuje. |
Cytat:
Bo nielegalnego numeru seryjnego na tym Forum na pewno nie dostaniesz :serdusz: |
Jak na tym forum nielegalnego numeru nie dostane to napisz mi gdzie mogę dostać taki numer.
|
Tego też nikt nie może Ci powiedzieć ;)
Ale wystarczy w google poszukać :P A jeśli nie - trzeba kupić :P |
Cześć,Dj Mich@ł chciałbym ci bardzo podziękować za twoje wskazówki,niektóre mi się przydały,ale problem z nagrywaniem rozwiązałem sam,ściągnełem sobie program CDBurner XP Pro3 i wszystko mi działa jak trzeba.
pozdrawiam i jeszcze raz ci dziękuje za pomoc. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:10. |