![]() |
ja tylko do skrzynki zerkam czy do mnie poczta nie przyszła ||
do woja iść ani mi się śni, nie będę kombinować...powiem, że się ucze -kwita. z tego co słyszałem to prawdopodobnie (chodzi o fale) moj poziom 'siebie' jest wyższy niż ten jaki tam zastane więc się nie nadaje :D |
Cytat:
EDIT Co do badań za parawanem sprawdzają ... (można się domyslić co ) :\ |
Cytat:
mieszkam na wschodzie polski, tu mamy pelny dostep do specyfikow klasy fiodor, jelzin, korn magic 78. no oczywiscie i spirytusy roznej masci od worka do bootli. Jest pozno - sklep zamkneli - > spirytus+woda=nic nowego pracowal na ruskim sprzecie - >w pracy (wakacje) pracowalem na ruskich niwelatorach, jezdzilem UAZ'em a teraz mam UAZ'a :p Co do badan to: Wzrost, waga, wzrok (literki), cisnienie, plaskostopie, pluca i serducho |
Mi tam zadnych badan nie robili a odpowiedzia na skolioze bylo - wie Pan, teraz prawie wszyscy maja skrzywiony kregoslup i plaskostopie :)
Jeszcze powiedzialem ze mam nieprawidlowe rozpoznawanie kolorow, ale gosc skwitowal to tak, ze jak mam prawo jazdy, to go to nie interesuje :) Wiec dostalem A, ale narazie moga sie walic. |
wzrost, waga, daltonizm, ostrosc widzenia, patrza czy nie masz plaskostopia, cisnienie, osluchuja serce i pluca (tymi smiesznymi sluchawkami), patrza czy nie masz skrzywionego kregoslupa, przepukliny, niekiedy zagladaja w dupe czy nie masz zylakow (w rzeczywistosci chodzi pewnie o wykrycie pedalow juz we wczesnym stadium ^^). to tyle co pamietam :)
|
odgrzewam temat
@mgit byles juz na tej komisji? jaka dostales kategorie? jakie badania tam robia? |
a potem zaproszenie do Czarnego :]
|
Cytat:
|
hmm, ciekawe kiedy ja dostane wezwanie, jeżeli 18-ste urodziny miałem 01.01.2006? :)
|
Cytat:
|
@mgit
bez obrazy, ale albo jestes ignorantem kompletnym albo wydaje Ci sie, ze piszesz poprawnie walisz takie byki, ze juz oczy od tego bola, IMO to po prostu brak szacunku dla innych uzytkownikow zrozum, ze inni userzy, przynajmniej w wiekszosci, chcieliby pisac poprawnie, a Ty piszac w taki sposob, powodujesz ze niejeden 'oczyta' sie takich bykow i zacznie pisac rownie niepoprawnie masz problemy z ortografia? - wrzuc do worda, i po sprawie |
Cytat:
Ja na przykład mam tak, że generalnie kolory odrózniam, ale jak są to zamalowane bardzo małe powierzchnie, np. dwie kropki - czerwona i zielona (ale ziemno zielona) obok siebie, to w życiu nie powiem, która jest która. I wierz mi, że coś takiego specjalnie, a właściwie w ogóle w życiu nie przeszkadza i na codzień nie zdaje się z tego po prostu sprawy. Oczywiśćie, że mogą zapewne być cięższe objawy, ale też bez przesady. |
Najlepiej nie iść do woja. Masz święty spokój, nikt Cię nie dręczy, jeśli złapiesz robotę to po co ją tracić na armię ? Albo jeszcze można sie załapać na Irak :). Jest wielu chętnych co naprawdę chcą iść do wojska, szkolą się nawet sami aby być sprawnymi i mocnymi. I niech Ci zapaleńcy idą.
|
Cytat:
|
Ja wiem... To ze mam to na pismie to nie znaczy ze naprawde to mam - to moze byc kwestia nabycie innych doswiadczen, ze czlowiek w inny psosob nazywa ta sama barwe. Zasadniczo facetowi wystarczy znajomosc osmiu kolorow, wiec sie tym zbytnio nie przejmuje ;-). A czy to straszna wada... Wole ja, niz dysleksje ;-)...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:14. |