![]() |
Wspomnienia...:)
Chyba każdy z nas lubi czasem powspominiac...zwłaszcza wtedy gdy wspomnienia te przynoszą pozytywne odczucia...
Zakładając ten temat chciał bym aby każdy napisał jak rozpoczeła sie jego przygoda ze stroną CDRinfo :) tzn. jak tu trafiliscie i ile lat tamu to było itp. :) Skoro już zakładam ten temat, to od razu napisze coś o sobie:) Mój "pierwszy raz" z CDRinfo :) odbył sie kiedy byłem w 1 klasie gimnazjum, czyli ladne 6 lat temu:) wtedy tez zakupilem pierwsza nagrywarke CD, a ze chcialem wiedziec o niej jak najwiecej, a takze o tym jak obchodzic wszelkiego typu zabezpieczenia :P zaczełem rozmawiac z moim nauczycielem od informatyki, ktory powiedział ze wszystko co potrzebuje, znajde na tej wlasnie stronie :) i tak sie zaczęło!! do dziś dzien w dzien poszukuje i znajduje tu wyczerpujace odpowiedzi na dreczące mnie pytania ;) |
Temat taki był już kilka razy, ale trochę osób od tego czasu się pojawiło, więc niech będzie jeszcze raz :)
Ja chciałem wiedzieć, jak się nagrywa płyty z overburningiem ;) i jaki dysk twardy kupić. No i tak zostało :) |
ja tu trafilem z sojuszu na ogame.pl ;) i jakos tak tu zostalem, dobrze mi tu... <: za miesiac bedzie rocznica jak jestem tu z Wami :D
|
za cdrinfo zetknąłem sie po raz pierwszy jak byłem klasie maturalnej czyli w 2001 roku, odwiedzałem czesto ale rejestracja czyli legalizacja neszego związku nastąpiła 10 stycznia 2005 czyli w dzien po zakupie palnika dvd którego to nie mogłem okiełznać, ehh chyba || sie wzruszyłem
|
Ja chciałem się dowiedzieć jak najwięcej o kompresji mpeg2 i jak nagrywać DVD :) Był 2003 rok. Potem się zarejestrowałem. Moje pierwsze przeczytane posty to poradniki CobraVerde oraz ideJ, których pozdrawiam! :) :piwo:
|
przelom 2002 i 3 - szukalem jak najwiecej o clonecd
w pierwszej dekadzie 2003 mialem jakies problemy z owczesnym moim teaciem - zarejestrowalem sie i tak jakos zostalo... |
ja tu bez logowania zagladalam jak sie uczylam w studium czyli 2001-2003...rozne rzeczy byly mi potrzebne:)
potem mialam krotka przerwe, a pozniej zaczlam dostawac linki od kolegi wiec sie zalogowalam |
Ja tu trafiłem jak serwis nazywał się jeszcze GAL CDR, na początku przeglądałem stronę główną, a forum odwiedzałem bez rejestracji. W 2003 rejestracja, a aktywnie zaczołem korzystać z końcem 2004 roku do dziś i napewno jeszcze długo będę korzystał, bo mi się tu podoba :piwo:
|
Ja tu zagladalem okazjonalnie ale pewnego razu mialem problema z moja stara palarka DVD i plytka emtec... okazalo sie ze plytka to szajs a palarka byla ok. Pozytywna reakcja forum (pomoc w problemie itp) przekonaly mnie zeby juz z wami zostac ^^ od tej pory to najczesciej odwiedzane przezemnie forum ;p
Pochwale sie jeszcze ze juz w 5 poscie staralem sie pomagac ;p PS. swieta sie koncza czas zmienic avka i sygnaturke.... |
konto zalozylem 10 miesiecy temu ale czytalem juz wczesniej
|
ja.... hmmmm ... dobre kilka lat temu, gdy kupiłem nagrywark 8x w poszukiwaniu dlaczego mi sie bufor oproznia (DMA ;)) - dlugo przegladalem forum i strone glowna, az do momentu zakupu DVD-RW, kiedy to sie zarejestrowalem.....
|
Oj, ile to juz czasu bylo :).
Zglosilem sie z jakims banalnym problemem dot. gry, cos mi nie dzialala i od tamtego czasu jestem aktywnym uzytkownikiem :) |
Cytat:
|
Portal od bardzo dawna przegladalem - a forum jakos tak samo z siebie wyszlo - to sie nazywa love at first sight czy siakos tak ? :serdusz:
Tak na powazniej to zaczelo sie od przemyslen i lektury przed zakupem NEC'a :) |
Poglebienie weiedzy na temat LIEON-a 851s ? ;] i tak jzu zostalem....
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:11. |