Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wspomnienia...:) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wspomnienia-61396/)

ynsiwy 23.01.2006 09:26

Wspomnienia...:)

Chyba każdy z nas lubi czasem powspominiac...zwłaszcza wtedy gdy wspomnienia te przynoszą pozytywne odczucia...

Zakładając ten temat chciał bym aby każdy napisał jak rozpoczeła sie jego przygoda ze stroną CDRinfo :) tzn. jak tu trafiliscie i ile lat tamu to było itp. :)

Skoro już zakładam ten temat, to od razu napisze coś o sobie:)

Mój "pierwszy raz" z CDRinfo :) odbył sie kiedy byłem w 1 klasie gimnazjum, czyli ladne 6 lat temu:) wtedy tez zakupilem pierwsza nagrywarke CD, a ze chcialem wiedziec o niej jak najwiecej, a takze o tym jak obchodzic wszelkiego typu zabezpieczenia :P zaczełem rozmawiac z moim nauczycielem od informatyki, ktory powiedział ze wszystko co potrzebuje, znajde na tej wlasnie stronie :) i tak sie zaczęło!! do dziś dzien w dzien poszukuje i znajduje tu wyczerpujace odpowiedzi na dreczące mnie pytania ;)

andrzejj9 23.01.2006 09:31

Temat taki był już kilka razy, ale trochę osób od tego czasu się pojawiło, więc niech będzie jeszcze raz :)

Ja chciałem wiedzieć, jak się nagrywa płyty z overburningiem ;) i jaki dysk twardy kupić. No i tak zostało :)

Stanley 23.01.2006 09:35

ja tu trafilem z sojuszu na ogame.pl ;) i jakos tak tu zostalem, dobrze mi tu... <: za miesiac bedzie rocznica jak jestem tu z Wami :D

kontestator 23.01.2006 09:44

za cdrinfo zetknąłem sie po raz pierwszy jak byłem klasie maturalnej czyli w 2001 roku, odwiedzałem czesto ale rejestracja czyli legalizacja neszego związku nastąpiła 10 stycznia 2005 czyli w dzien po zakupie palnika dvd którego to nie mogłem okiełznać, ehh chyba || sie wzruszyłem

Kris 23.01.2006 09:50

Ja chciałem się dowiedzieć jak najwięcej o kompresji mpeg2 i jak nagrywać DVD :) Był 2003 rok. Potem się zarejestrowałem. Moje pierwsze przeczytane posty to poradniki CobraVerde oraz ideJ, których pozdrawiam! :) :piwo:

nimal 23.01.2006 10:50

przelom 2002 i 3 - szukalem jak najwiecej o clonecd
w pierwszej dekadzie 2003 mialem jakies problemy z owczesnym moim teaciem - zarejestrowalem sie
i tak jakos zostalo...

malaczarna 23.01.2006 12:10

ja tu bez logowania zagladalam jak sie uczylam w studium czyli 2001-2003...rozne rzeczy byly mi potrzebne:)

potem mialam krotka przerwe, a pozniej zaczlam dostawac linki od kolegi wiec sie zalogowalam

PIOTR34 23.01.2006 12:25

Ja tu trafiłem jak serwis nazywał się jeszcze GAL CDR, na początku przeglądałem stronę główną, a forum odwiedzałem bez rejestracji. W 2003 rejestracja, a aktywnie zaczołem korzystać z końcem 2004 roku do dziś i napewno jeszcze długo będę korzystał, bo mi się tu podoba :piwo:

REi 23.01.2006 12:33

Ja tu zagladalem okazjonalnie ale pewnego razu mialem problema z moja stara palarka DVD i plytka emtec... okazalo sie ze plytka to szajs a palarka byla ok. Pozytywna reakcja forum (pomoc w problemie itp) przekonaly mnie zeby juz z wami zostac ^^ od tej pory to najczesciej odwiedzane przezemnie forum ;p

Pochwale sie jeszcze ze juz w 5 poscie staralem sie pomagac ;p

PS. swieta sie koncza czas zmienic avka i sygnaturke....

demek 23.01.2006 12:41

konto zalozylem 10 miesiecy temu ale czytalem juz wczesniej

polakT 23.01.2006 14:24

ja.... hmmmm ... dobre kilka lat temu, gdy kupiłem nagrywark 8x w poszukiwaniu dlaczego mi sie bufor oproznia (DMA ;)) - dlugo przegladalem forum i strone glowna, az do momentu zakupu DVD-RW, kiedy to sie zarejestrowalem.....

czero 23.01.2006 19:40

Oj, ile to juz czasu bylo :).
Zglosilem sie z jakims banalnym problemem dot. gry, cos mi nie dzialala i od tamtego czasu jestem aktywnym uzytkownikiem :)

Piterniel 23.01.2006 19:41

Cytat:

Napisany przez czero
Oj, ile to juz czasu bylo :).
Zglosilem sie z jakims banalnym problemem dot. gry, cos mi nie dzialala i od tamtego czasu jestem aktywnym uzytkownikiem :)

Ja podobnie ;)

Calme 23.01.2006 21:34

Portal od bardzo dawna przegladalem - a forum jakos tak samo z siebie wyszlo - to sie nazywa love at first sight czy siakos tak ? :serdusz:

Tak na powazniej to zaczelo sie od przemyslen i lektury przed zakupem NEC'a :)

Oktawian89 23.01.2006 21:46

Poglebienie weiedzy na temat LIEON-a 851s ? ;] i tak jzu zostalem....

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:11.