![]() |
Nie pomyuślałe o telefonie do Nokii, ale wykonałem go i gość z serwisu Nokii w Warszawie mówi , że powinna działać ale zaznacza że maksymalną sprawdzoną kartą jest 512MB, tak jak to jest napisane na stronach Nokii i producentów kart.
PS Sprawdziłem jeszcze na stronie slkepu Nokii i oni sprzedają do Nokii6670 karty o pojemności 1GB, ale producentem chyba ich jest nokia lub inny zakład na zlecenie Nokii, więc pewnie innych producentów karty także będą współpracowały dobrze. Jeśli ktoś ma ten telefon i kartę 1GB prosze o jakiś informację o współpracy pomiędzy nimi PZDR |
Mam ten telefon, i z tego co jest na stronie, to jest to "Zmniejszona karta pamięci MMC na dwa poziomy napięcia". Natomiast polecam Ci zadzwonić do Nokii, ew. napisać maila i się dowiedzieć u źródła. http://www.nokia.com.pl/nokia/pomoc/kontakt/
|
Nokia 6670a obsługa kart RS DV MMC 1GB
Witajcie
Posiadam Nokie6670 i jestem zainteresowany zaupem karty pamięci o pojemności 1GB i w związku z tym moje pytanko, czy ten telefon obsłuży taką kartę pamięci, na stronie Nokki nie znalazłem informacji o maksymalnych obsługiwanych kartach pprzez ten telefon. Na stronie Kingstona znalazłem informację, że max to 512. Na stronie SanDisk nie znalazłem wogóle karty 1GB Na forach o Nokiach także nie znalazłem informacji, wszyscy piszą tylko o 512MB, nie ma wzmianek o większych kartach. Z góry dziękuję, za odpowiedź. PZDR |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:26. |