![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
Nokia 6670a obsługa kart RS DV MMC 1GB
Witajcie
Posiadam Nokie6670 i jestem zainteresowany zaupem karty pamięci o pojemności 1GB i w związku z tym moje pytanko, czy ten telefon obsłuży taką kartę pamięci, na stronie Nokki nie znalazłem informacji o maksymalnych obsługiwanych kartach pprzez ten telefon. Na stronie Kingstona znalazłem informację, że max to 512. Na stronie SanDisk nie znalazłem wogóle karty 1GB Na forach o Nokiach także nie znalazłem informacji, wszyscy piszą tylko o 512MB, nie ma wzmianek o większych kartach. Z góry dziękuję, za odpowiedź. PZDR |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mam ten telefon, i z tego co jest na stronie, to jest to "Zmniejszona karta pamięci MMC na dwa poziomy napięcia". Natomiast polecam Ci zadzwonić do Nokii, ew. napisać maila i się dowiedzieć u źródła. http://www.nokia.com.pl/nokia/pomoc/kontakt/
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
Nie pomyuślałe o telefonie do Nokii, ale wykonałem go i gość z serwisu Nokii w Warszawie mówi , że powinna działać ale zaznacza że maksymalną sprawdzoną kartą jest 512MB, tak jak to jest napisane na stronach Nokii i producentów kart.
PS Sprawdziłem jeszcze na stronie slkepu Nokii i oni sprzedają do Nokii6670 karty o pojemności 1GB, ale producentem chyba ich jest nokia lub inny zakład na zlecenie Nokii, więc pewnie innych producentów karty także będą współpracowały dobrze. Jeśli ktoś ma ten telefon i kartę 1GB prosze o jakiś informację o współpracy pomiędzy nimi PZDR Ostatnio zmieniany przez raptor123 : 23.01.2006 o godz. 14:26 |
|
|
|
![]() |
|
|