![]() |
Cytat:
A na razie w zasadzie rozmawiamy o tym co jest I o tym co teraz potrafia te napędy Chociaż ja jestem jak najbardziej za :taktak: :mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
Można stwierdzić, że ten język to dużo ptaszków i co najmniej przypadkowo powstawiane literki :> A test? Wypadł dość dobrze, tylko z "plusami" jakieś małe zawirowania widziałem... :czytaj: |
no i szczęśliwy złoty star.....
no ale.....widziałeś ten test co ci zapodałem linke?? co o nim myślisz....oprócz tego ze nasi sąsiedzi mają dziwny język....:haha: |
Cytat:
W końcu to Hitachi :> |
:niepow: .......
hehe tak pięknie to jeszcze nie ma.......:) ale jak nic się niezmieni to już niedługo będę miał drugi palnik, a h20l ma duże szanse....bo całkiem ładnie pali.... |
Cytat:
|
posz***322;a za plexa......
|
Cytat:
A ty co zrobiłeś ze swoją 20ką? :pytanie: |
:D :spoko:
poczekam jeszcze na parę testów h20l w sieci....i będzie wszystko jasne..... albo i nie.... |
Cytat:
Co sprosta takim wymaganiom? :pytanie: To musi być chyba jakieś Super Multi... :> :D |
.....ciekawe co pokaże 1670..... qrde chciałbym mieć RAM i LS do kompletu, bo LF można sobie darować.......
Cytat:
|
Cytat:
A kod PIN twojej karty to... :idea: Czy mógłbyś się chwilę nie ruszać? || Słuchaj Zakładając, że Plex będzie dobrym sprzętem do nagrywania, lepszym niż Pionek Na Pionku nie można testować jitter i nie można testować w Nero CD-DVD Speed Pionek zrzuca wolniej płytki niż Benek, i korekcję ma gorszą lub porównywalną Aha! Pionek nie wspiera jeszcze póki co zmiany BookType :nie: Można więc Pionka odrzucić? :pytanie: :mruga: Eeeeh. Gdybym miał możliwość dostania H20L w swoje łapki to jeszcze bym to rozwinął... :czytaj: |
Cytat:
|
hehe VIZZ dlaczego twoje typy s***261; dok***322;adnie takie jak moje?? telepata jaki***347; czy co??
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:14. |