Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Zaproszenie do PolishTracker.org - szukam (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zaproszenie-polishtracker-org-szukam-63592/)

MacGyver 16.05.2006 22:13

Kod:

\|||/
            (o o)
  ,----ooO--(_)-------.
  |    nie karmić    |
  |      TROLLA!    |
  `--------------Ooo--`
          |__|__|
            || ||
          ooO Ooo

LOCK :banned:

adbok 16.05.2006 22:08

Cytat:

Napisany przez NARA
A teraz cos o google, bo kolega w***261;tpi w jego moc !!!

o kur*** zaskoczyles mnie :D dysponujesz ogromna wiedza :rotfl:||
Cytat:

Napisany przez NARA
i na tym ko***324;cze bo pojutrze wyjazd do USA :) gnijcie tu dalej !!!

w cyrku robic za r***243;***380;owego jelenia ? lub inne podobne zwierzatko ?

DreamCrusher 16.05.2006 22:08

hehe smieszny koles chwali sie zmiana ip :rotfl:

a to hackerskie forum ma pewnie adres w stylu members.lycos.co.uk/nasa159/hax00r/haxx00rwannabe/

edit:
to wyzej to jest zal, znalezienie takiego poradnika to pare minut w google

NARA 16.05.2006 22:06

i na tym ko***324;cze bo pojutrze wyjazd do USA :) gnijcie tu dalej !!!

Reetou 16.05.2006 22:05

Cytat:

Napisany przez ed hunter
ale ubaw z tym banowaniem :D

jeden klik i gościa nie ma a teraz musi nową emalię zakładać i znowu jeden klik i znikł - to ci cwaniak z niego :haha:^_^:rotfl:

Niestety ok. 10 klików ;)

NARA 16.05.2006 22:05

Widzicie nawet nie wiecie że sa progsy do zakładania kont automatick, pomijając kody graficzne :)

Ale skad mozecie .. lamy

A teraz cos o google, bo kolega wątpi w jego moc !!!

Google Power, Czyli jak korzystać by skorzystać :]
#25424 przez Xenomorph (Grupa: Uploader) dnia Feb 10 2006, 08:35 PM - [Raport] [Cytuj] [] []

Wysyłając odpowiednie zapytanie do google możemy znależć wiele ciekawych informacji takich jak:
- numery kart kredytowych
- hasła
- programy
- MP3
- gry
- etc.

Wystarczy napisać odpowiedni ciąg znaków, aby po chwili otrzymać oczekiwany wynik. Sam szukałem jednej MP3 przez prawie 2 miesiące, a kilka dni temu po kilku minutach poszukiwań znalazłem to co szukałem przez 2 miechy. Miałem się już skusić na zapłacenie 10 centów za tę jedną MP3 , ale z pomocą przyszło mi google.

Na początek zajmiemy się wyszukiwaniem aplikacji, filmów, gier, oraz MP3 Później w "części drugiej" czymś bardziej zaawansowanym
Przed wami kilka zapytań, które bardzo się przydadzą.

1) Wyszukiwanie aplikacji:
[ciąg znaków należy przeklepać ręcznie lub skopiować do google]

"parent directory " /appz/ -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums

Używając takiego zapytania google znajdzie dla nas serwery / komputery które na swoich dyskach mają dostępne jakieś aplikacje (ale jako, że powyższe zapytanie nie gwarantuje wyszukania konkretnego programu musimy je nieco zmodyfikować) [zamiast /appz/ można rówież użyć /apps/]

Dajmy na to szukamy sobie przydatnego programu o nazwie putty. Modyfikacja podanego wcześniej zapytania będzie więc wyglądała tak:

"parent directory " /apps/Putty -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums
lub tak:
"parent directory " Putty -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums

W przypadku pierwszym (/apps/Putty) google zwróciło jedynie 12 trafnych linków. Przypadek drugi (Putty) zwrócił 20,500 stron - radzę stosowanie go gdy zawiedzie ten z przykładu pierwszego.

2) Wyszukiwanie DVDRip'ów:

"parent directory " DVDRip -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums

Zauważyliście pewnie, że niewiele się zmieniło w stosunku do poprzedniego wyszukiwania, więc podam teraz tylko przykłady wykorzystania. Uwaga - tym razem nie można używać " / " ponieważ wtedy google zwróci zero wyników. Nie można też usunąć tekstu DVDRip, wówczas bowiem google nie wyszuka dvdrip'ów.

"parent directory " DVDRip Tsubasa -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums

3) Wyszukiwanie Xvid'ów:

"parent directory " Xvid -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums

Jak widać w tym przykładzie zmienił się tylko 1 wyraz Zasady działania - takie same jak w przypadku DVDRip.

"parent directory " Xvid Tsubasa -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums

----------------------------
Szanse na znalezienie filmu / serialu [DVDRip / Xvid] są niskie, ale jest to możliwe.
----------------------------

4) Wyszukiwanie gier:

"parent directory " Gamez -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums

Zamiast wyrazu Gamez można rówież użyć wyrazu Games. Bardziej polecam gameS. Teraz czas na przykład.

"parent directory " Games Counter-Strike -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums

3) Wyszukiwanie MP3:

"parent directory " MP3 -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums

Polecam wpisanie dokładnie tekstu powyżej (bez żadnych zmian). Zobaczycie dłuugą listę . Sposobów na znalezienie MP3 jest dużo więcej. Poniżej podam kilka kolejnych zapytań:

"parent directory " MP3/Nazwa zespołu -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums
"parent directory " MP3/Nazwa zespołu/Tytuł piosenki -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums
"parent directory " MP3 Nazwa zespołu -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums
"parent directory " MP3 Nazwa zespołu Tytuł piosenki -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums
"parent directory " Nazwa wykonawcy -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums
"parent directory " Album -xxx -html -htm -php -shtml -opendivx -md5 -md5sums

Takich kombinacji może być więcej (można mieszać ze sobą powyższe zapytania).

Wkrótce kolejna część google search . W niej między innymi:
- ulepszona metoda wyszukiwania MP3
- seriale do programów

Special thanks for: www.i-hacked.com
Copyrights -> Xenomorph. 10/02/2006r.
Google Tutorial Part 2: |||||||||| 70%

adbok 16.05.2006 22:00

Cytat:

Napisany przez ed hunter

jeden klik i go***347;cia nie ma a teraz musi now***261; emali***281; zak***322;ada***263; i znowu jeden klik i znik***322; - to ci cwaniak z niego :haha:^_^:rotfl:

:sciana: :fiu: :rotfl: :rotfl:
Edit: walnij teraz "r***243;***380;owy c**c" bedziemy mieli jeszcze wiekszy ubaw

ed hunter 16.05.2006 21:59

jeden klik i go***347;cia nie ma a teraz musi now***261; emali***281; zak***322;ada***263; i znowu jeden klik i znik***322; - to ci cwaniak z niego :haha:^_^:rotfl:

Patrix 16.05.2006 21:58

ironia bedzie zaraz kolejny ban
masz jakiś różowy kompleks ? :haha:
dla mnie EOT, olejcie chłopine (czy nawet nie) ma radoche z tego wszystkiego ;)

PS
wlasnie zjezdzasz ponizej zera :)

adbok 16.05.2006 21:57

Cytat:

Napisany przez pimpek różowy
Widzisz, nawet ironii nie wyczujesz drętwiaku, śmiałem siez Ciebie bo mówisz czy też czarujesz że z Gliwic jestem po tym jak zauważyłeś, że mam zakładkę odnośnie gliwic w operze... wiec ja też "zaczarowałem" i wywróżyłem że z łódzkeigo jesteś, na dodatke na tyle głupi, że podajesz swoja lokacjępod google earth, że ktos cie moze odwiedzic kiedyś :)

Ucz sie to może coś z Ciebie będzie :)

:fiu: :fiu: a ja myslalem ze takie buraki jak ty nie kozystaja z Google (( tylko z programow NASA - jak nie wiesz co to znaczy to w google wpisz :) dostaniesz pelna nazwe:haha:

pimpek różowy 16.05.2006 21:56

a co do allegro, to wr***243;***263; na nie za kilka dni, nie ka***380;dy ma tyle czasu ***380;eby op***322;aca***263; rachunki na bie***380;***261;co - cz***281;ste wyjazdy za granic***281; obliguj***261;... :) wi***281;c odwiesz***261; jutro albo pojutrze :)

pimpek różowy 16.05.2006 21:54

Widzisz, nawet ironii nie wyczujesz drętwiaku, śmiałem siez Ciebie bo mówisz czy też czarujesz że z Gliwic jestem po tym jak zauważyłeś, że mam zakładkę odnośnie gliwic w operze... wiec ja też "zaczarowałem" i wywróżyłem że z łódzkeigo jesteś, na dodatke na tyle głupi, że podajesz swoja lokacjępod google earth, że ktos cie moze odwiedzic kiedyś :)

Ucz sie to może coś z Ciebie będzie :)

Patrix 16.05.2006 21:45

Cytat:

Napisany przez różowy słonik
Te Linuxiak :) specjalnie dla Ciebei wróciłem

Ale my tu cie nie chcemy :)
twoj poziom jest zerowy :taktak:
zrob mi te frajde i zarejestruj sie ponownie :rotfl:

edit:
no i mamy pimpka :D
http://forum.cdrinfo.pl/members/64115.html

adbok 16.05.2006 21:43

Cytat:

moze i jestem :) a moze i tu studiuję, a może i tu pracuję, a moze Ty jesteś z łódzkiego ???? aahahahah

:P widze ze szpan :D szkoda ze ci konto zablokowali na allegro :D
Specjalisto informatyku woj.łodzkie to ja mam wpisane w profilu wiec nie dawaj poczucia ze odnalazles mnie :)

ed hunter 16.05.2006 21:40

Cytat:

Łał ale masz wzrok zauważyłeś zakłądkę z Gliwic, gratuluję Ci :) biję pokłony o wielki Hackerze !!!

czy to jest czat onetu, czy forum cdrinfo.pl bo coś mi to zaczyna przypominać... :|

edit: no nareszcie :banan2: :spoko:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:41.