![]() |
Chce odszkodowania za orgazmy
PAP za " Głosem Szczecińskim" 30-03-2006,
Były więzień Zakładu Karnego w Czarnem koło Szczecinka wystąpi do państwa o odszkodowanie za nadmierną ilość... orgazmów, które miewał podczas odbywania kary pozbawienia wolności - czytamy w "Głosie Szczecińskim" Osadzony pracował przy maszynie wibracyjnej do produkcji betonowych płyt. "Machinę dociskałem podbrzuszem, trzęsło solidnie, średnio co kilkanaście minut miałem wytrysk. Teraz jestem bezpłodny. Po prostu się >>wystrzelałem<<" - napisał więzień do szefa Zakładu Karnego ppłk. Franciszka Tarasewicza. Dyrektor więzienia nie ukrywa zdziwienia, ale sprawę traktuje poważnie. "Były więzień chce się ze mną spotkać i porozmawiać o ewentualnym odszkodowaniu za poważny uszczerbek na zdrowiu, jakiego doznał będąc moim pensjonariuszem" - opowiada ppłk. Tarasewicz. "O fakcie powiadomiłem przełożonych. Przyznaję, to najbardziej niecodzienny wniosek o odszkodowanie, jaki kiedykolwiek trafił na moje biurko" - mówi "Głosowi Szczecińskiemu" szef więzienia. |
:rotfl: dobre. koles sie wystrzelał :haha:
|
Wystrzelil sie do ostatniego plemniczka :D
:banan: |
Fajna ta maszyna.:D:sylwek:
Chyba się zatrudnie do pracy przy takiej.Będe pracował aż zdechne.:rotfl: |
Powinien dopłacić za tę rozrywkę, a nie jeszcze chcieć odszkodowanie :haha:
|
już wiem, czemu więzienia są przepełnione :haha:
|
Ciekawe jak wygl***261;da taka Pani pracuj***261;ca na takowej maszynie...:>
|
Cytat:
Jak wyglada to mozna sie domyslac. Jedno jest pewne - musi sie zachowywac bardzo glosno :p |
hyhy najlepsze jest to, ze poskarzyl sie dopiero PO odbyciu kary a nie w trakcie (czyzby mu bylo dobrze? :> ) :D
|
Czytałem to kilka dni temu. Ale komentować nie będę, bo sam nie wiem, jak to oceniać ;)
|
nawet jak kole***347; jest bezp***322;odny od wibracji tej maszyny to:
po 1 primo opiera***322; si***281; jajami o maszyn***281; co jest niezgodne z przepisami BHiP, po 2 primo za niewinno***347;***263; nie siedzia***322; wi***281;c niech spada, przynajmnej nie narobi nast***281;pnych troli jak on sam, po 3 primo jak juz napisano powinien sprawe zg***322;osi***263; odrazu teraz niech sie buja |
Cytat:
ale z kad w wiezieniu mogl sie dowiedziec ze jest bezplodny ?? badania takowe prawdopodobnie zrobil po wyjsciu na wolnosc... Cytat:
nie osadza sie ludzi po wygladzie... nie znasz go i nie wiesz za co byl w wiezieniu... ale taki Twoj komentarz swiadczy tylko o Tobie... |
a ja napisz***281; tak: SAM TO GDZIE***346; NA FORUM umie***347;ci***322;em ;)
|
Cytat:
Ad2 - pójście do więzienia nie odbiera człowiekowi prawa do życia i do zapewnienia pewnych jego warunków. To, że popełnił przestępstwo nie zwalnia nikogo z odpowiedzialności za jego życie Ad3 - 'od razu' nie wiedział, że stanie się bezpłodny. Nie skarży sądu o odszkodowanie za warunki pracy, tylko za konsekwencje, które one ostatecznie spowodowały. |
Cytat:
@Andrzejj - jak zwykle na powaznie komentujesz ironiczny post ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:41. |