![]() |
Cytat:
|
Witam !
Cytat:
I w kwestii odpowiedzialności także się z Tobą zgadzam - powinna ponieść karę jak każdy - a ponieważ zdecydowana większość osób dostaje w takim przypadku wyrok np. 2 lat w zawieszeniu - to i Otylia nie powinna być tutaj ostrzej potraktowana - a niestety jak wiadomo, niektórzy chętnie widzieli by ją za kratkami .... Pozdrawiam ro29 |
Szkoda nerw***243;w. Wrzody sie tylko od tego powi***281;kszaj***261; :)
|
bo chodzi o to żeby nachapać się jak najwięcej kasy w tym świecie i to jest przykre... nie mniej jak ich wypadek o którym się mówi że muzycy "jechali normalną prędkością" LOL
|
Cytat:
|
Witam !
Cytat:
Natomiast co do samego faktu zbierania - to zgadzam się z większością wypowiedzi - to nie są biedni ludzie i zbieranie na ich rehabilitację to lekka przesada - choć oczywiście żal mi ich, bo to tragedia taki wypadek - a kiedyś Varius Manx lubiłem - mam nawet dwie ich oryginalne kasety ... Tak naprawdę to fakt, że tego nie popieram wynika też z tego, że oni są popularni - i organizując taką zbiórkę mają szansę na szybki rozgłos - a jak zwykłego człowieka spotka tragedia, to zostaje najczęściej z tym sam ... cóż .. Cytat:
Otylia Jędrzejczak: - aktualna rekordzistka świata (od 2002 roku) na 200 metrów stylem motylkowym - 2:05:61 !! - aktualna mistrzyni olimpijska (Ateny 2004) - aktualna mistrzyni świata (Montreal 2005) - aktualna mistrzyni Europy (Madryt 2004) - dwukrotna srebrna medalistka olimpijska Ateny 2004 - medalistka mistrzostw świata, Europy - wielokrotna mistrzyni Polski, medalistka mistrzostw Europy juniorów itd. Jest jednym z najbardziej utytułowanych polskich sportowców ostatnich lat ... żaden z piłkarzy, o których mówi teraz pół Polski, nie może się nawet w części pochwalić takimi sukcesami .... Wszyscy będą się jutro pasjonować meczem Polaków - owszem ja też go na 90 % obejrzę ;) - ale zainteresuję się też w niedzielę wynikami z mitingu w Rzymie - to przecież ostatni sprawdzian naszych pływaków przed najważniejszą imprezą sezonu - Mistrzostwami Europy w Budapeszcie !! Pozdrawiam ro29 |
przegiecie normalnie, a ludzie wlacaja, ehhh :/
|
Jak nie dostales? Ubezpieczony nie byles?
|
A teraz cos nieciekawego, co sie wczoraj dowiedzialem, ale nie wiem na ile to jest prawda.
Powrot do chodzenia dla nich to moze byc Mission Impossible. Tez kiedys reke zlamalem i mialem uszkodzony stozek wzrostu przy nadgrastku. Dobrze sie skonczylo a moglo dwioma roznymi dlugosciami rak. Ale nawet 500 zeta odszkodowania nie bylo. |
Byli, sa i zawsze beda. To jest normalne i tego chyba nikt nigdy nie zmieni. Szaraczki sa zawsze w plecy.
|
Cytat:
|
W tym wypadku ten kto wysyla na ten cel pieniadze to dla mnie skonczony idiota.
|
myslisz ze ma drugie 500zl? :D
|
Ma kto***347; adres do tej Moniki z kalisza, bo ja z***322;ama***322;em r***281;k***281; jakie***347; 17 lat temu i do dzisiaj niedomagam. Mo***380;e po rehabilitacji by si***281; poprawi***322;o???? ;-D
|
sfinansujmy jansonowi przeszczep w***322;osia, bo si***281; biedak glacy wstydzi i w czapkach chodzi...:|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:43. |