![]() |
|
Z ta plamka juz nie ma od jakiegos czasu problemow - proponuje nawet przejsc sie do marketu i stanac metr od ekranu.
W plazmach bezapelacyjnie prowadzi Pioneer, ale to inna polka cenowa. Pozniej jest Panasonic, dalej Samsung, potem jest duuza przepasc, LG itd. ;-). Panasy maja momentami lepsza czern niz Pioneery, podobno. Dla mnie glupota jest to, ze trzeba osobno dokupic do niego nogi za 500zl.. |
Cytat:
Ja tymczasem, nsprawilem swojego crt i mi tymczasem wystarcza |
Witam !
Cytat:
Cytat:
Owszem - jeśli ktoś ogląda TV kilka razy w tygodniu po 2-3 godziny - to może i ok - ale jeśli to ma być telewizor rodzinny dla kilku osób - to jest zdecydowanie za dużo (jak dla mnie) - przeciętny klasyczny ~25 cali nie weźmie więcej niż 100 W chyba (dla przykładu Philips 21" - 65 W, mój Goldstar 14" - 70 W, JVC 20" - 90 W - z tym, że są to starsze modele). Cytat:
Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
a moj brat plasme LG ... ona za cene 3.000,- miala by wypasiony CRT a on - jak zapytalem czemu kupil ... odpowiedzial "bo ty zawsze kupowales napedy LG do komputera" :wow: ten kto porownywal obie - obraz panasonica vs. LG ... wie o czym mowie obraz na LG jest czarny ... za mocy kontrast ktorego nie mozna zniwelowac mam znajomych on pracuje w punkcie lotto ona nauczycielka w podstawowce ... aepsol im sie 29" tv - padl transformator ... koszt wymiany na nowy byl nie oplacalny do kupna takiego samego na allegro ... wzieli plazme ... na 20 rat w sklepie - zapytalem czemu "bo nic innego za nasza pensje to nie warto" ... ta "bogatego tylko stac na kupowanie wiele razy" |
Cytat:
to tylko Pioneer (plasma ) mozna powiedzic ze reszta to smietnik :P ....... i tak mozna w kolko A najlepiej bylo by kupic czysty monitor ( bez TV) .... |
kupuj plazme ... panasonic lub samsung - reszta to smietnik
plamka? co ma do ogladania z 3-4 metrow? pobor pradu w nowych plazmach to okolo 250W ... dla porownania to ile ciagnie zyrandol z szescioma zarowkami 40W :> mam plazme panasonic'a poprzedni model od tegorocznego ... zuzycie 315W moje kino z subbufer'em wiecej ciagnie 390W :D nowe panasonic'i biora okolo 240W ... jakosc do konkurencji nie porownywalna a HD ... dla mnie to jak pisali w ktoryms chip'ie gadzet dla 'idiotow' :D jesli ktos chce LCD <- to tylko panasonic!! |
Cytat:
|
Cytat:
Co raz bardziej _warto_ :-). |
Witam !
Może gorąca nie wytrzymują ?? ;) Pozdrawiam ro29 |
heh.. to jaka***347; epidemia, bo m***243;j kilkunastu ju***380; letni Sony 27'' te***380; zacz***261;***322; si***281; dziwnie zachowywa***263;.. Czasami powoli 'przygasa***322;' ekran, czasami w og***243;le nie da***322;o si***281; w***322;***261;czy***263;. Znajomy spec od telewizor***243;w wpad***322; i co***347; ponaprawia***322;, ale i tak powoli trzeba b***281;dzie si***281; zacz***261;***263; rozgl***261;da***263; za czym***347; nowym.
|
Wczoraj m***243;j Filipek z 1997 roku zacz***261;***322; ***347;wirowa***263;. Trch***281; ***347;mierdzia***322;o, ale to wina on/off. Ju***380; go wyj***261;***322;em, ale teraz musze go jeszcze za***322;atwi***263;.
|
Cytat:
|
Witam !
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I masz rację - jak włączą film DVD 16:9 to może być ekstra - ale przecież TV służy nie tylko do DVD ;) ... Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:16. |