![]() |
Pro Evolution Soccer 6
Cytat:
PS. Niech to bedzie oficjalny temat gry; prosze zadnych postow w stylu "FIFA i tak jest lepsza" |
Cytat:
a tak poważnie to ja poki co jak mam czas to namiętnie szpital w Pro Evolution Soccer 5, oczywiście wcześniej szpilałem w czwórke :). Teraz pozostaje tylko czekać na kolejną odsłone tej rewelacyjnej gierki :) Ps. I pomysleć że kiedyś byłem fanem fify :haha: Pozdrawiam |
W pilki nie gram, ale gdy slysze opinie o przewadze Pro Evo nad "beznadziejna FIFA" wcale sie nie dziwie - KONAMI to dla mnie jedyna firma, ktora potrafi robic GRY. Reszta umie robic tylko gry...
|
Cytat:
To bardzo dobra wiadomosc, fajnie bedzie uslyszec polski komentarz w Pro EVO 6. Dobrze ze bedzie to Mateusz Borek a nie Szpakowski ze swoim odliczaniem minut do konca i dostawania orgazmu przy kazdej akcji :P :D Pozdrawiam Serdecznie |
Szpakowski o wiele bardziej jako komentator sie podoba, 'zyje' tym co sie dzieje na boisku
A komentarze w PES po polsku... very nice :D |
Cytat:
Pozdrawiam |
@Darek to byl Jacek Gmoch :D
Prawda jest taka, ze komentarz w PESach zawsze byl drętwy i nie sadze ze w przypadku polskich komentatorow bedzie inaczej, aczkolwiek bardzo dobrze ze cos sie dzieje na polskim rynku. W wersji na next-geny komentarz moze byc duzo lepszy i wtedy moze byc super. PES6 wyjdzie pod koniec roku a cena wyniesie 129,90zl (co jest konkurencyjne z FIFa ktora kosztuje podobnie; wczesniejsze PESy kosztowaly ok 160zl) PS. Czy gry w wogole tanieja, jesli nie staja sie czescia jakiesjs taniej serii gier?? Widzialem dzis w Carrefourze PESa 4 (prawie 2 lata! co w przypadku gry wydawanej co rok jest duzo!) za 139 zl! :| |
@pablocoo
:D to nie byl Gmoch. Pamietam jak on kiedys komentowa***322; jaki***347; mecz.... (chyba Panatinajkosu Ateny) To zesmy z jego tekstow "lali" ze nie wiem :D normalnie przez prawie caly mecz zesmy sie smiali zamiast ogladac :D Wogole te jego rysunki i omawianie akcji w TVP :D Co do ceny PESa 4 no to faktycznie atrakcyjna :) Pozdrawiam |
Wciaz mi sie wydaje, ze to Gmoch ;)
http://free.of.pl/p/polskanams/foto_...moch_jacek.jpg |
Fakt zle napislem caly ten wczesniejszy post stad to nieporozumienie za co przepraszam.
Moj poprzedni post faktycznie odnosil sie do Gmocha.... to z niego sie smialismy :) Teraz tez sie smieje jak widze to foto :) Jednak nadal nie znam nazwiska goscia ktory komentowa***322; fina***322; ligi mistrz***243;w.... To jego tak nie lubie.... Szegolnie w***322;asnie za komentarz w czasie tego meczu... zspsol nam ca***322;y mecz.... Jeszcze raz przepraszam za moje niezrozumiale pisanie :P |
byc moze maciej iwanski
|
Jacek Gmoch on wog***243;le ma problemy z m***243;wieniem troch***281; sepleni, s***322;ycha***263; to by***322;o
w trakcie Mistrzostw ***346;wiata w TVP jak omawia***322; akcje. Mnie to najbardziej wkurzy***322;o jak kre***347;li***322; tyle lini na tej tablicy, rysowa***322; tyle lini ***380;e trudno by***322;o si***281; po***322;apa***263;:ysz: Ale tak og***243;lnie to on nie jest i nie by***322; do komentowania meczy tylko do szkolenia pi***322;karzy bo by***322; trenerem;) A tak wracaj***261;c do Pro evolution soccer 6 to rewelacyjnie, ***380;e b***281;dzie polski komentarz i ***380;e to bedzie komentowa***322; Mateusz Borek:spox: |
może tamten gościu to Grzegorz Mielcarski on najczęściej komentuje z Darkiem.:D ale najlepszy jest i tak ten typ co komentując cały czas mówi o sile fizycznej zawodników. On jest porypany!!!!!!!!:rotfl:
|
Kiedy bedzie Demo ?? i skad mozna bedzie je pobrac ??:P
|
Gra w***322;a***347;nie si***281; ukaza***322;a w Europie (nie u nas oczywi***347;cie :D) z polsk***261; wersj***261;
http://img206.imageshack.us/my.php?image=pes6nm7.jpg http://img206.imageshack.us/my.php?image=pes6yl6.jpg |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:56. |