![]() |
OK, dzięki, wyłączyłem. Tylko że po resecie nadal niewykrywa mi nagrywarki:(
Tak wygląda to po resecie: http://img151.imageshack.us/img151/9...led1gd4.th.png a, tak po wyciągnięciu kabelka usb i ponownego podłączenia: http://img99.imageshack.us/img99/958...led2vp4.th.png |
Ilość załączników: 1
Menedżer urządzeń...
|
a gdzie jest taka opcja?
|
A masz odznaczon***261; opcje w ustawieniach usb zezwalaj***261;c***261; windowsowi na wy***322;***261;czanie usb?
|
Wiecie może dlaczego tak jest, że jak np. resetuje komputer to po resecie niewykrywa mi nagrywarki dvd, podłączonej do pc za pomocą przejściówki, dopiero gdy wyjciągne kabel usb z kompa i ponownie podłącze, dopiero wtedy działa:/? albo jak nagrywam coś to inne urządzenia podpięte pod usb się wyłanczają (np. modem kablowy, drukarka)?
|
[QUOTE=- Deckard -]każdy ma w domu suszarkę do włosów nawet jak nie ma włosów /QUOTE]
Burżuj! edit: Gdzie jest pier...y nawias kwadratowy? Czas umierać. |
Cytat:
a sposób @superrrmario jak najbardziej działa tylko trzeba delikatnie skalpelem lub żyletka plombę odrywać :taktak: |
Cytat:
|
Spróbuj podgrzać plombę suszarką do włosów a potem delikatnie podnieść skalpelem.
|
Cytat:
wniosek z tego, ***380;e w Vobisie lej***261; na zak***322;***261;dnaie plomb, w moim komputerze kupionym w vobisie jaki***347; czas temu by***322;o identycznie :fiu: |
Witam !
Cytat:
Chyba, że w ostatnim czasie coś się zmieniło .... A w kwestii plomb i montażu - kolega kilka lat temu kupił komputer z plombą - tylko że była tak nieudolnie przyklejona, że bez najmniejszego problemu ją odkleił (a później zakleił) - nie wspomnę już, że pewne niespodzianki go w środku spotkały :P Oczywiście to sytuacja rzadka - zazwyczaj plomby nie da się odkleić bez uszkodzenia itd. Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
Cytat:
Powiem Tobie...niezastąpione jak się bierze dysk do kogoś, albo ogólnie trzeba podłączyć dysk na szybko. |
dobrze wiedziec ze te przejsciowki faktycznie dzialaja, o sa wielokrotnie tansze od kieszeni...
|
Cytat:
Ryzyko takie, jak zawsze - nagły brak prądu. ;p |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:42. |