![]() |
Jaką nagryware 32:10:40 wybrac?
Tak jak w temecia i zeby brala jak najwiecej zabezpieczen i w rozsadnej cenie tzn do 600zl
|
Polecam LG 32x, nie wykrylem jeszcze zadnych problemow koszt ok 500, ale mozna ja dostac nawet taniej. Jest naprawde dobra za ta cene
|
ja polecam ASUS`a solidna i powinna byc bardz dobra sadzac po CRW1610A która mam i z której jestem zadowlony, tylkko nie wiem czy mieści się w cenie ;( ale psrzet jest super. co do LG to fakt za te pieniadze nic lepszego nie dostaniesz.
|
Sorki MAyeranek, ale co to znaczy "co do LG to fakt za te pieniadze nic lepszego nie dostaniesz." Napisz co sie Tobie w niej nie podoba
|
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Pozdrowienia |
ja tu widze ze jakis fanklub Lg powstal na forum, heheheh:))))))))
|
LG RULEZ :)
|
ja raczej takim optymista co do tej marki to nie jestem, ale widze ze ci to sprawi przyjemnosci wiec powiem ze lg rulez:)))
|
Dzieki, pomimo braku optymizmu dostajesz honorowe czlonkostwo
|
Nie wiem chlopaki ale slyszalem ze lg 32 nie robi dokladnej kopii plyty a plyty z safedysk 2 odczytuje nawet do 2 godzin ale to tylko slyszalem a nie czytalem
|
lg sux !!!!!! :) czy zostane za to wygnany z kraju ???? kwitnacej lg :PPP
|
daragal a za te pienia~dze można cs lepszego kupić z 32x prędkościa? nie dlatego tak powiedziałem, a LG nie lubie tak z przekonania i kłopotów jakie z nia miałem :) fakt te od 16x nagrywaja spoko ale 12x to była porażka przynajmniej dla mnie :)
|
daragal a za te pienia~dze można cs lepszego kupić z 32x prędkościa? nie dlatego tak powiedziałem, a LG nie lubie tak z przekonania i kłopotów jakie z nia miałem :) fakt te od 16x nagrywaja spoko ale 12x to była porażka przynajmniej dla mnie :)
|
Cytat:
|
Fakt nie odczytuje plyte 3 godziny z laserlockiem
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:47. |