![]() |
Je***380;u! mam podobny do Ciebie problem, a moze nawet taki sam.. jestem laikiem jesli chodzi o komputery:( dlatego prosze nie wysmiewaj, a odpowiedz (prosze rowniez innych o pomoc) mozesz mi pwoiedziec, co to jest ten programik "Intel Application Accelerator" i czy ew. usuniecie nie spowoduje niepozadanych dzialan?
Dodam jeszcze, ze tez mam LG, teraz nie pamietam dokladnie modelu, ale zeby uprzedzic, to jest ona na pewno z Light Scribem:) |
Ilość załączników: 1
A wrzuć na próbę ten komunikat Załącznik 38356 w forumową szukajkę, coś mi się zdaje, że było ostatnio na ten temat... :hmm:
|
Ilość załączników: 1
|
Cytat:
Tak tytułując tematy... :glupek: :rotfl: |
Eureka!
Jeżeli kogoś to zainteresuje to programik "Intel Application Accelerator" był powodem mojej frustracji (wystarczyło odinstalować). Jeżeli ktoś ma pomysł dlaczego, będę wdzięczny. A tak na marginesie to żyję, a moja druga (piękniejsza) połowa już stawiała mi pomnik z epitafium (Walczył z LightScribe w LG). |
Cytat:
Sądzisz, że to coś pomoże? :szczerb: |
THX "mensir67pl" za wyręczenie.
A niech to świnia powącha. Przeinstaluje Nero. Jeżeli to nie pomoże to calą windę jeszcze raz i posadzę na "goło" tylko sterownik LS i Nero. A jeżeli i to nie pomoże to świeć Panie nad moją duszą. Amen. |
Cytat:
No chyba, że napęd niesprawny (przecież też się może zdarzyć). :idea: |
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/683624-post1.html |
Zapytam sie jak kto glupi:
- a sterownik wgrales - http://www.cdrinfo.pl/download/5318150129 i drugie pytanie: -masz oryginalnego boxa Nero - zakombinuj z upgrade, a raczej downgrade - najnizsza wersja twojego boxa. |
Zasilacz to Antec True 430P i ma do pociągnięcia: Asus P4PE, P4 3,06 GHz, Radeon 9100, Maxtor 120GB, SB Live 5.1. więc myślę, że to nie on (napięcia na Asus Probe-wzorowe).Taśma sprawdzona (tzn. podłączyłem inną (nówkę) bo obydwa LG kupowałem jako BOX).
Odłączyłem drugi napęd LG (4163B), H20L został sam jako Master na drugim kanale i nic. Niestety mam znajomych, którzy nie wiedzą co to nagrywarka. |
Sprawd***378; u kogo***347; innego.
|
Mo***380;e co***347; z ta***347;m***261;?
Albo zasilacz nie wyrabia? Masz mo***380;liwo***347;***263; po***380;yczenia od kogo***347; jakiego***347; innego nap***281;du LS? |
Dzięki za odpowiedź. Ale opisałem, że użyłem jeszcze "SureThing CD Labeler"
|
@Je***380; spr***243;buj wypali***263; etykietk***281; na innym sofcie aby wyeliminowa***263; win***281; Nero Cover Designer.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:32. |